14742

Uzman
İyi Sosyaller, laptopu çok ısındığı gerekçesiyle (80–90 derece) servise gönderdim. 1 hafta sonunda geri geldi, performans bakımı (macun yenileme, fan temizliği vb.) yapıldı dediler. Laptopun fanları temiz gözüküyordu. Sonra yük altına soktum ama değerler daha da yükseldi. 85 dereceyi geçtim, artık 90-100 derece evresine geçti. Ne yapabilirim?

Kullandığım cihaz: Excalibur G870

Son düzenleme:
İyi Sosyaller, laptopu çok ısındığı gerekçesiyle (80–90 derece) servise gönderdim. 1 hafta sonunda geri geldi, performans bakımı (macun yenileme, fan temizliği vb.) yapıldı dediler. Laptopun fanları temiz gözüküyordu. Sonra yük altına soktum ama değerler daha da yükseldi. 85 dereceyi geçtim, artık 90-100 derece evresine geçti. Ne yapabilirim?

Servisler kalitesiz termal macun kullanıyor genelde. Problem yüksek ihtimal orada.

Pump-out yaptıysa da olmuş olabilir. Laptoplar için termal pad tercih etmeye çalışın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller, laptopu çok ısındığı gerekçesiyle (80–90 derece) servise gönderdim. 1 hafta sonunda geri geldi, performans bakımı (macun yenileme, fan temizliği vb.) Yapıldı dediler. Laptopun fanları temiz gözüküyordu. Sonra yük altına soktum ama değerler daha da yükseldi. 85 dereceyi geçtim, artık 90-100 derece evresine geçti. Ne yapabilirim?

Yetkili servis mi?

Tekrar irtibata geçin, eskisinden daha fazla ısındığını belirtin.

Son düzenleme: