Big IQ, abim bilsem zaten ben garantiyi bozmam. Ama mantıksızda gelmiyor. Garanti kapsamı zaten sen ihtiyaç duyuncaya kadar biter sen nerede yaşıyorsun bilmem ama kargo kırmazsa yolda ona dua et yeter.Peki bir kereliğine servise göndersem serviste ne de olsa kasayı açacaklar ondan sonra kendim yapsam garanti bozulur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Big IQ, abim bilsem zaten ben garantiyi bozmam. Ama mantıksızda gelmiyor. Garanti kapsamı zaten sen ihtiyaç duyuncaya kadar biter sen nerede yaşıyorsun bilmem ama kargo kırmazsa yolsa ona dua et yeter.
Aklıma geleni dedim ben sizin bir bildiğiniz vardır ne bozuyor ne bozmuyor ben kasayı kendimiz açsak yalama olur oradan anlarlar düşüncesinden çıkardım bu fikri.
Casper'ın ürünlerinin hiçbirini Casper üretmiyor biliyorsun değil mi ? Merakınızı gidermek babında göndermek istiyorsanız ben sizi tutamam belli ki meraklısınız da bu konu hakkında gönderin bir faydalanın ne diyelim. Abi ben sizden kazıklandım, techolay forumunda 8 9 sayfa boyunca konu altında yazı yazdım bana promosyon yeni batarya veri verin diye söyle iyi olabilir.Aklıma geleni dedim ben sizin bir bildiğiniz vardır ne bozuyor ne bozmuyor ben kasayı kendimiz açsak yalama olur oradan anlarlar düşüncesinden çıkardım bu fikri.
Ne reklamı yaptım hocam neresini övdüm tamam biliyorsanız kendinize saklayın her eksik söylediğimle de gömmezsiniz şurada sadece şunu yapsam garantiden çıkar mı diye sordum sorduğuma pişman oldum niye böyle yapıyorsunuz onu da anlamıyorum. Hayır söylediğim şey size saçma gelse bile bilmeyen birisine karşı şöyle dersiniz en kötü hayır niye olsun olsa öyle bir şey ben bozarmıydım garantiyi dersiniz video atmalar işte ne bileyim reklam falan bence çok aşırıya kaçıyorsunuz.Casper'ın ürünlerinin hiçbirini Casper üretmiyor biliyorsun değil mi ? Merakınızı gidermek babında göndermek istiyorsanız ben sizi tutamam belli ki meraklısınız da bu konu hakkında gidin bir faydalanın ne diyelim. Abi ben sizden kazıklandım, techolay forumunda 8 9 sayfa boyunca reklamınızı yaptım bana promosyon yeni batarya diye söyle iyi olabilir.
Ben saldım artık konuyu...Ne reklamı yaptım hocam neresini övdüm tamam biliyorsanız kendinize saklayın her eksik söylediğimle de gömmezsiniz şurada sadece şunu yapsam garantiden çıkar mı diye sordum sorduğuma pişman oldum niye bunu yapıyorsunuz onu da anlamıyorum.
Mizahı olmayan şeyin izahı olur lafını duydunuz mu ?
Bende çok severim şakaları samimi ortamlarda ciddiyetimi korumam zaten sizin sayenizde de bugün farklı farklı şeyler öğrendim ama sizin bilip de başkasının bilmediğini dalga geçerek öğretmek hoş değil.Ben saldım artık konuyu...
Gömmek amaçlı yazmadım. Eğlenmeye çalışıyorum sadece.
Mesela burada baya dalga geçmişsiniz eğlence bence böyle olmaz ama yine de eğlendiyseniz ne mutlu bana.Abi ben sizden kazıklandım, techolay forumunda 8 9 sayfa boyunca konu altında yazı yazdım bana promosyon yeni batarya veri verin diye söyle iyi olabilir.
Casper yetkilisi bu konuyu okursa o zaman görürüz aşırıya kaçmayı. 9 sayfadır yazışıyoruz ne kadar dikkat çekmesek bile maşallah yani 11 sayfa olacak.Ne reklamı yaptım hocam neresini övdüm tamam biliyorsanız kendinize saklayın her eksik söylediğimle de gömmezsiniz şurada sadece şunu yapsam garantiden çıkar mı diye sordum sorduğuma pişman oldum niye böyle yapıyorsunuz onu da anlamıyorum. Hayır söylediğim şey size saçma gelse bile bilmeyen birisine karşı şöyle dersiniz en kötü hayır niye olsun olsa öyle bir şey ben bozarmıydım garantiyi dersiniz video atmalar işte ne bileyim reklam falan bence çok aşırıya kaçıyorsunuz.
Tamam iyi akşamlar sizi de işinizden ettim kusura bakmayın tekrardan.Ben saldım artık konuyu...
Mizahı olmayan şeyin izahı olur lafını duydunuz mu ?
@4323 Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama şuan karışık şeyler oluyor ben temmuz ayının sonunda cihazı servise gönderdim bakım için tabii göndermeden oyun testleri falan yaptım kayıtlarını aldım neyse 1 hafta sonra geri geldi baktım sıcaklıklar düşmek yerine tam tersi daha da arttı servisi 2-3 kez aradım böyle böyle diye 100 dereceye kadar normal diyor 100 dereceyi geçerse anormallik vardır dediler cihaz oyunda 95 derecenin altına düşmüyor, sürekli throttle yiyor lobide gezindiğim halde ve servis buna normal Excalibur laptoplar bunlara dayanıklı üretilmiştir diyor hangi laptop işlemcisi 95 üstü dereceye dayanıyor ben dayanacağını sanmıyorum. Şuan 6502 sayılı kanunun 13. maddesine göre bu ayıplı hizmet olarak geçiyor bu sabah yasal süreç ekibinden birisi aradı dedi ki cihazı incelemeden bir şey yapamayız cihaz serviste testlerden geçmiştir diyor yaptıkları test cihazı açma kapatma testleri falan mı acaba soruyorum ne testleri yapıldı diye laboratuvar ortamında yapıldı diyor uzatılıyor da uzatılıyor. En sonunda diyorlar siz başvuruyu yapabilirsiniz dediler ne yapmalıyım bilmiyorum var mıdır bir fikriniz?
Son düzenleme:
Aldığınız fps farkı çok mu ? Sürekli donuyorsa cihaz gelince başvuru yapılabilir ama tavsiyem servise göndermemeniz bir daha.Tamam iyi akşamlar sizi de işinizden ettim kusura bakmayın tekrardan.
@4323 Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama şuan karışık şeyler oluyor ben temmuz ayının sonunda cihazı servise gönderdim bakım için tabii göndermeden oyun testleri falan yaptım kayıtlarını aldım neyse 1 hafta sonra geri geldi baktım sıcaklıklar düşmek yerine tam tersi daha da arttı servisi 2-3 kez aradım böyle böyle diye 100 dereceye kadar normal diyor 100 dereceyi geçerse anormallik vardır dediler cihaz oyunda 95 derecenin altına düşmüyor, sürekli throttle yiyor lobide gezindiğim halde ve servis buna normal Excalibur laptoplar bunlara dayanıklı üretilmiştir diyor hangi laptop işlemcisi 95 üstü dereceye dayanıyor ben dayanacağını sanmıyorum. Şuan 6502 sayılı kanunun 13. maddesine göre bu ayıplı hizmet olarak geçiyor bu sabah yasal süreç ekibinden birisi aradı dedi ki cihazı incelemeden bir şey yapamayız cihaz serviste testlerden geçmiştir diyor yaptıkları test cihazı açma kapatma testleri falan mı acaba soruyorum ne testleri yapıldı diye laboratuvar ortamında yapıldı diyor uzatılıyor da uzatılıyor. En sonunda diyorlar siz başvuruyu yapabilirsiniz dediler ne yapmalıyım bilmiyorum var mıdır bir fikriniz?
Hocam FPS te 20-30 kadarlık bir düşüş var ama sıcaklıklar elimde test kanıtları da var 70-80 dereceden 95 üstü sabite çıkmış durumda. İsterseniz atabilirim.Aldığınız fps farkı çok mu ? Sürekli donuyorsa cihaz gelince başvuru yapılabilir ama tavsiyem servise göndermemeniz bir daha.