Siz açmayın cihazı, bu şekilde kullanın ısılar daha da artınca ekran görüntüsü alıp tekrar başvurun, şu an yapacak bir şey yok maalesef.

Siz açmayın cihazı, bu şekilde kullanın ısılar daha da artınca ekran görüntüsü alıp tekrar başvurun, şu an yapacak bir şey yok maalesef.
Servisle tekrar konuştum hala inat ediyorlar 99 dereceye kadar normal diye diyorum ki 90 dereceyi geçtiği zaman işlemci frekans düşürüyor, termal throttle başlıyor diyorum oyuncu bilgisayarlarında normal diyorlar ben soğutma sistemi iyi olan bir cihazda bunun normal olduğunu daha hiç görmedim. En komiği ise hangi testler ile bu bilgilere varıyorsunuz diye soruyorlar işte sonra 3. parti yazılımlar yanlış gösterebilir cihazınız laboratuvar ortamında testlere sokulmuştur diyorlar laboravtuvar ortamında yapılan testler neler bana da söyleyin ben de test yapayım dedim yaptığımız testler macun yenilemesi fan temizliği gibi testler diyor yani anlaşılacağı üzere baştan sona kadar savmaya çalışıyorlar. Söyleyecek çok şey var da.. İş başa düştü en iyisi gidip yerel tamircilere yaptırmak.