Servis raporu vs. varsa görebilir miyim ? Bir de hangi servise gönderdiniz sadece İstanbul'da var diye biliyorum.Hocam FPS te 20-30 kadarlık bir düşüş var ama sıcaklıklar elimde test kanıtları da var 70-80 dereceden 95 üstü sabite çıkmış durumda. İsterseniz atabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet İstanbul'dakine gönderdim. Servis raporundan kastığınız teknik servis formu mu?Servis raporu vs. varsa görebilir miyim ? Bir de hangi servise gönderdiniz sadece İstanbul'da var diye biliyorum.
Evet.Evet İstanbul'dakine gönderdim. Servis raporundan kastığınız teknik servis formu mu?
Kusura bakmayın hocam geç farkettim.
Dosya Ekleri
Aynı durum bende de var garanti süresi bitince bakım hizmetinin dışına atılıyorsun direk.Ömür boyu bakım hizmeti değişti galiba.
Hocam bakım hizmeti hep devam ediyor servisin dediğine ücretiyle ama ilk gönderişten sonra. Gönderdiğime pişman oldum artık ne yapacağım bilmiyorum sanırım garantinin bitmesini bekleyeceğim.Aynı durum bende de var garanti süresi bitince bakım hizmetinin dışına atılıyorsun direk.Ömür boyu bakım hizmeti değişti galiba.
Ben gönderdiğim zaman sonraki için ücret talep edileceği söylenmişti bana 2.bakım oldu anlamadım bende.Ekipmanlarım olmadığı için göndermiştim göndermem artık ekipman alıp yaparım.Hocam bakım hizmeti hep devam ediyor servisin dediğine ücretiyle ama ilk gönderişten sonra. Gönderdiğime pişman oldum artık ne yapacağım bilmiyorum sanırım garantinin bitmesini bekleyeceğim.