Yer
Kaer Morhen
Steam cüzdanımda tam 25 dolar var. Üzerine ekleyemem. Expedition 33 alınır mı? Yoksa sonbahar indirimleri mi beklenir? Elden Ring 24-26 dolar arası olursa almayı düşünüyorum. Veya başka iyi bir oyun düşerse onu da alabilirim sonbahar indirimlerinde. Sizin düşünceniz nedir?

Steam cüzdanımda tam 25 dolar var. Üzerine ekleyemem. Expedition 33 alınır mı? Yoksa sonbahar indirimleri mi beklenir? Elden Ring 24-26 dolar arası olursa almayı düşünüyorum. Veya başka iyi bir oyun düşerse onu da alabilirim sonbahar indirimlerinde. Sizin düşünceniz nedir?
Zaten BG3 oynuyorsunuz. Bence Elden Ring veya DS oyunlarını almak daha tutarlı bir seçim. Exp33'ten sıkılırsınız.

Alma gibi bir planin varsa al direkt, Steam'in bos etkinliklerinde indirim orani degismiyor zaten ki bazen daha bile dusuyo oran. Oynamak icin acelen yoksa alip en kotu haftaya iade edersin.

Zaten BG3 oynuyorsunuz. Bence Elden Ring veya DS oyunlarını almak daha tutarlı bir seçim. Exp33'ten sıkılırsınız.
Bende öyle düşünüyorum hocam. Aynı türü üst üste yığmayayım BG3 yüzünden Exp33 çöpe gitmesin. Zaten belki alırım diye offline hesap alıp denedim pek beğenemedim. Büyük ihtimalle aktif olarak BG3 oynadığımdan dolayı. Sanırım Elden Ring veya farklı bir oyun bekleyeceğim. Teşekkürler.