Bütçe
10.000 TL ve altı

Telefonunu Çıkra 53

Üstün
Makaleler
10
Merhaba,

Yakın zamanda oyuncu koltuğu çözmek istiyorum ve hazır 9.500 TL kampanyadayken bu model gözüme çarptı.
Araştırdığımda seven kadar sevmeyip markaya güdümleme sövenler de vardı. xDrive'lardaki genel muhabbet gibi de... XDrive'a karşı nedense ben de mesafeliyim. Benzer şekilde Hawk alanlar da keşke almasaydım falan diyor. (Herhalde ucuz ürünleri çöp. Neyse.)

Hazır almışken evladiyelik alayım diyorum. Herkesin bas bas "kumaş al" demesinden dolayı kumaş bir koltuk arıyordum. Denk geldi. File koltukları birkaç kez denedim ancak benlik değillerdi.

Boyutlarından şüphem yok sadece aksamının yarı yolda bırakmamasını istiyorum. Bundan dolayı Vesta modelinden vazgeçtim.

[Aşağı yukarı boy 1.95, Kilo 90]
Alternatif bir şey önerebilecek varsa tavsiyelere açığım.

İyi sosyaller.

Merhaba,

Yakın zamanda oyuncu koltuğu çözmek istiyorum ve hazır 9.500 TL kampanyadayken bu model gözüme çarptı.
Araştırdığımda seven kadar sevmeyip markaya güdümleme sövenler de vardı. xDrive'lardaki genel muhabbet gibi de... XDrive'a karşı nedense ben de mesafeliyim. Benzer şekilde Hawk alanlar da keşke almasaydım falan diyor. (Herhalde ucuz ürünleri çöp. Neyse.)

Hazır almışken evladiyelik alayım diyorum. Herkesin bas bas "kumaş al" demesinden dolayı kumaş bir koltuk arıyordum. Denk geldi. File koltukları birkaç kez denedim ancak benlik değillerdi.

Boyutlarından şüphem yok sadece aksamının yarı yolda bırakmamasını istiyorum. Bundan dolayı Vesta modelinden vazgeçtim.

İyi sosyaller.
Exvega dışında sizi rahat ettirebilecek yerli üretim bence yok. Alın gitsin.

Ben de benzer bir arayıştaydım ama cidden astronomik paralar bayılmadığım sürece düzgün oyuncu koltuğu olmadığını fark ettim. Sonra gidip şunu aldım:

Tertemiz.
Mutfak veya kıytırık ofis sandalyesi kullansaydım net fileli alır püfür püfür kullanırdım da...
Kullandığım koltuk (literally koltuk) ikea nın 2010 gibi yıllarda çıkardığı oturma odası setindeki iki tekli koltuktan birisi. Kendi odama dızladım ve kafadan en az 5 senedir kahrımı çekiyor. Koltuğa, çarpışan arabalara veya kokpite biner gibi parkur yaparak girdiğimden ben hariç kimsenin girebildiğini görmedin :D
Katı halli olmasına çok alıştım. O koltuk genişliğini herhangi bir sandalyenin verebilmesinin imkanı olmamasından da iyice kararsızım...

Merhaba,

Araştırdığımda seven kadar sevmeyip markaya güdümleme sövenler de vardı. xDrive'lardaki genel muhabbet gibi de... XDrive'a karşı nedense ben de mesafeliyim. Benzer şekilde hawk alanlar da keşke almasaydım falan diyor. (herhalde ucuz ürünleri çöp. Neyse.)

Boyutlarından şüphem yok sadece aksamının yarı yolda bırakmamasını istiyorum. Bundan dolayı vesta modelinden vazgeçtim.

İyi sosyaller.

Aldınız mı memnun musunuz?

Aldım. 2-3 ay falan oldu.
Önceden literaly "koltuk" da oturduğum için memnuniyet konusunda o kadar keskin görüşüm yok. Kullanıyorum, alışmaya çalışıyorum falan.
Spesifik bir şeyi sorarsan daha net cevap verebilirim.

Terliyor musunuz ve koltuk da dik bir şekilde oturabiliyor musunuz? Ben belimi sürekli dik tutan birisiyim. Şimdi ki oturduğum ofis koltuğu belimin gerisinde kalıyor ve ağrı yapıyor. Bu koltukta ayarlayabiliyor musunuz? Sırtınız rahat ediyor mu?