Makaleler
5
Exynos-2600-Samsungun-Ilk-2nm-GAA-Yonga-Seti-Olabilir-ve.jpg

Samsung’un 3 nm GAA süreci, şirketin tarihinden silmek isteyeceği bir dönemdi. Ama neyin eksik olduğunu görüp doğru adımları attıktan sonra işler yerine oturdu. 2 nm GAA düğümünde toparlanma etkileyici. Samsung, bu teknolojiyle seri üretime girecek ilk yonganın Exynos 2600 olacağını duyurdu. Merak edilenlerin özeti burada. Samsung’un 2 nm GAA sürecine yakından bakış: TSMC’nin 2 nm’ine…

Devamını Oku: Exynos 2600, Samsung’un İlk 2nm GAA Yonga Seti Olabilir ve Galaxy S26 Serisinde Yer Alabilir – Bilmeniz Gerekenler
Kaynak: Techolay

İşlemci çıktıktan sonra optimizasyon ve kalibrasyon ayarı çeksinler, sonra değerlendiririz işlemciyi.
Yine de bir süre dâhâ Exynoss işlemciyi tutacağımı zannetmiyorum. :)
Ben 2400'den memnundum ya, bir tek çekim kısmında bazen sinir ediyordu. Modem olayını diyorlardı hep bazen. Şimdi S8E geçtim, aynı :D. İşin komiği aynı 2400 hala bizde aktif, benden iyi çekim kısmında. Sanırım benim SIM'le alakalıymış, hakkını yemişim işlemcinin.

Ben 2400'den memnundum ya, bir tek çekim kısmında bazen sinir ediyordu. Modem olayını diyorlardı hep bazen. Şimdi S8E geçtim, aynı :D. İşin komiği aynı 2400 hala bizde aktif, benden iyi çekim kısmında. Sanırım benim SIM'le alakalıymış, hakkını yemişim işlemcinin.
En son Exynoss işlemciyi J7(2016) ile kullandım, A70 ile de SD 675 kullanıyorum. Çekim gücü hâlâ aynı, takıldığım yerlerde iyi çekiyordu ikisi de. 😂
Seneye cihazı değiştiririm ama bakalım torpil hangi işlemciye vuracak. :)