megatronn

Yetkin
Yer
Vice City
Merhaba,

TYT'yi Mert Hoca'dan dinliyorum. Dershanedeki hocam, AYT temelim olmamasına rağmen AYT'de Eyüp B dinlemelisin dedi, ben de 3D VDD aldım. Şu ana kadar hiç Eyüp B dinlemedim ve "Gelişiyorum" gibi birkaç serisi var mış. Kitabı nasıl kullanacağımı anlamadım tam olarak. Bu kitabı en verimli nasıl kullanabilirim? Ek olarak şu an AYT ile ilgili en ufak bir fikrim yok, Eyüp B alarak hata mı yaptım sizce?

Ek olarak şu an AYT ile ilgili en ufak bir fikrim yok, Eyüp B alarak hata mı yaptım sizce?
Bence evet. Dershane hocana sevgilerimi saygılarımı ilet. AYT mat ile ilgili fikri olmayan biri için başlangıçta zor bir kitap olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem daha kolay bir kaynaktan ayt temeli atıp soru çözerek kendini geliştirmen.

TYT'yi güzel hallettiysen hata yapmadın Eyüp B VDD alarak. Beceri temelli testlere kadar ilerle sonra orta/kolay bir kaynak çözüp beceri temelli testleri çöz kampta. Ek olarak Eyüp B'nin çok fazla soru videosu var kendi kanalında tüketmeye çalış hepsini konu bittikçe.

Bence evet. Dershane hocana sevgilerimi saygılarımı ilet. AYT mat ile ilgili fikri olmayan biri için başlangıçta zor bir kitap olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem daha kolay bir kaynaktan AYT temeli atıp soru çözerek kendini geliştirmen.

Hocam kitabı aldım bir kere. Hangi hocayı önerirsiniz Eyüp b yerine? Rehber matematik harici.

TYT'yi güzel hallettiysen hata yapmadın Eyüp b vdd alarak. Beceri temelli testlere kadar ilerle sonra orta/kolay bir kaynak çözüp beceri temelli testleri çöz kampta. Ek olarak Eyüp B'nin çok fazla soru videosu var kendi kanalında tüketmeye çalış hepsini konu bittikçe.

Hocam TYT ilk 12 konu bitmedi daha ama 1-2 konu kaldı. şu ana kadar işlediğim yerleri sağlam işledim 2-3 kaynaktan sorularını çözdüm soru kaçırmıyorum.
Eyüp Hoca çok karışık vermiş soru videolarını. Rehberlik hocam hedef ilk bin videolarını şimdi izleme dedi öyle mi yapayım?
Şimdiki planım Eyüp b de konuyu beceri temelli soru 1'e kadar izleyip izlediğim konuyu mikro+345'ten çözüp sonra beceri temelli testleri çözmek şeklinde.

Son düzenleme:
Hocam kitabı aldım bir kere. Hangi hocayı önerirsiniz Eyüp b yerine? Rehber matematik harici.

Hocam TYT ilk 12 konu bitmedi daha ama 1-2 konu kaldı. şu ana kadar işlediğim yerleri sağlam işledim 2-3 kaynaktan sorularını çözdüm soru kaçırmıyorum.
Eyüp Hoca çok karışık vermiş soru videolarını. Rehberlik hocam hedef ilk bin videolarını şimdi izleme dedi öyle mi yapayım?
Şimdiki planım Eyüp b de konuyu beceri temelli soru 1'e kadar izleyip izlediğim konuyu mikro+345'ten çözüp sonra beceri temelli testleri çözmek şeklinde.
Neden RM harici. Geçen sene ben oradan izledim kamp kitabıyla beraber on numaraydı.

Hocam TYT ilk 12 konu bitmedi daha ama 1-2 konu kaldı. Şu ana kadar işlediğim yerleri sağlam işledim 2-3 kaynaktan sorularını çözdüm soru kaçırmıyorum.

Eğer AYT'yi bağlayan(çarpanlara ayırma, fonksiyon vs...) Konuları sağlam bitirdiysen sıkıntı olmaz merak etme.

Rehberlik hocam hedef ilk bin videolarını şimdi izleme dedi öyle mi yapayım?

Gelişiyorum belki bir ihtimal 1 soru yorumları izlesen konuyu tüm kaynaklardan bitirdikten sonra olur ancak hedef ilk bin son 3-4 ay gibi başlanmalı bence.

Gayet iyi. Ek olarak 3D gibi zor bir kaynak eklersen bunların yanına güzel olur.

Son düzenleme:
Neden rm harici. Geçen sene ben oradan izledim kamp kitabıyla beraber on numaraydı.

Hocam ben zaten odak problemi yaşayan birisiyim. 11. sınıfta rehber matematik matbook ile ileriledim o kadar ders dışı konuşuyor ki. Ve aşırı hareketli adam yerinde durmuyor resmen. Elbet bu tarzını seven vardır ama ben dersin dışına çok çıkmayan bir hoca istiyorum. Mert hoca bu yönden tam kıvamında. TYT'de mert hocayı tercih etmemin en büyük sebebi buydu zaten.