Hangi filament iyidir diye sormak istemiyorum, en ucuza hangisi olması gerektiği kadar iyi?
Microzey kullandım pek beğenmedim, ROBO90 PLA ve ABS kullandım, fena durmuyorlar ama her güzel dediğim en az 500 TL'den başlıyor. Bu fiyatta dahi olsa en iyisi hangisi bilemiyoruz. Lütfen herkes her türden deneyimi anlatsın, gerçekten çok değerli.
Hangi filament iyidir diye sormak istemiyorum, en ucuza hangisi olması gerektiği kadar iyi?
Microzey kullandım pek beğenmedim, robo90 pla ve abs kullandım, fena durmuyorlar ama her güzel dediğim en az 500 TL'den başlıyor. Bu fiyatta dahi olsa en iyisi hangisi bilemiyoruz. Lütfen herkes her türden deneyimi anlatsın, gerçekten çok değerli.
Porima var ama ucuz değil bir ara ELEGOO indirimdeydi rhino da falan ona bakabilirsin. Piyasadaki en iyi filament esun bana göre, baskılarda en ufak kayma yaşatmıyor ve ipliklenme performansı çok iyi alternatif olarak biraz daha altı porima var bunlar iyi markalar.
Porima var ama ucuz değil bir ara ELEGOO indirimdeydi rhino da falan ona bakabilirsin. Piyasadaki en iyi filament esun bana göre, baskılarda en ufak kayma yaşatmıyor ve ipliklenme performansı çok iyi alternatif olarak biraz daha altı porima var bunlar iyi markalar.