Daha önce Vodafone Net 50 Mbps'lik 24 ay taahhütlü bir tarife kullanıyorduk fakat taahhüt bitti ve fiyat bir anda 90 TL'den 390 TL'ye fırladı, ben de bunun mantıklı olmadığını düşündüm ve başka bir ISS firmasına geçmek istedik. Altyapımın max ne kadar internet hızı aldığını bulamadım çünkü altyapı sorgu sayfasında "Altyapı/Boş port yok." hatası alıyorum, sanırsam modemden max kaç hız alabileceğimize bakabiliyormuşuz fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Aktif olarak 50 Mbps indirme ve 5 Mbps upload hızı alıyorum.
Daha önce Vodafone Net 50 Mbps'lik 24 ay taahhütlü bir tarife kullanıyorduk fakat taahhüt bitti ve fiyat bir anda 90 TL'den 390 TL'ye fırladı, ben de bunun mantıklı olmadığını düşündüm ve başka bir ISS firmasına geçmek istedik. Altyapımın Max ne kadar internet hızı aldığını bulamadım çünkü altyapı sorgu sayfasında "Altyapı/Boş port yok." hatası alıyorum, sanırsam modemden Max kaç hız alabileceğimize bakabiliyormuşuz fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Aktif olarak 50 Mbps indirme ve 5 Mbps upload hızı alıyorum.
Buradan altyapı sonucu detaylı çıkıyor. F/P ISS olarak şu anda TurkNet kullanıyorum normal fiyat 399 TL arkadaş daveti ile 300₺ oluyor 12 ay. Tabii ki fiyat düştükçe kalite düşer Netspeed kullandım çok ping sorunu çektim. En az pingi Türk Telekom'da aldım. Eğer düşük hız kullanmaya razı isen Türk Telekom daha mantıklı olabilir.
Buradan altyapı sonucu detaylı çıkıyor. F/P ISS olarak şu anda TurkNet kullanıyorum normal fiyat 399 TL arkadaş daveti ile 300₺ oluyor 12 ay. Tabii ki fiyat düştükçe kalite düşer Netspeed kullandım çok ping sorunu çektim. En az pingi Türk Telekom'da aldım. Eğer düşük hız kullanmaya razı isen Türk Telekom daha mantıklı olabilir.
Bilgim yok ancak anladığım kadarıyla ya çok iyi hizmet alırsın yada sürünürsün. Modem konusunda bakmakta şöyle modemden modeme değişir ama bunun gibi bir şey bulursanız odur.
Bilgim yok ancak anladığım kadarıyla ya çok iyi hizmet alırsın yada sürünürsün. Modem konusunda bakmakta şöyle modemden modeme değişir ama bunun gibi bir şey bulursanız odur.Eki Görüntüle 24177
Hayatın her yerinde taahhütlü ve taahhütsüz fiber internet tarifelerinden en ekonomik şekilde yararlanın. Piyasanın en ekonomik internet fiyatlarıyla bizim internet Merkür Net.
Hayatın her yerinde taahhütlü ve taahhütsüz fiber internet tarifelerinden en ekonomik şekilde yararlanın. Piyasanın en ekonomik internet fiyatlarıyla bizim internet Merkür Net.
Tahaütümüzü çok daha uygun bir fiyata yeniledik hocam, bizim altyapımızı Kablonet veriyormuş ve iki seçeneğimiz vardı ya Vodafone ile indirimli olarak taahüt'ü devam ettirmek veya Vodafone'un indirimsiz vermiş olduğu fiyattan Kablonet'e geçip 100 mbit ve 20 mbit upload almak fakat iptal etmek için aradım ve konuştuk, kendileri çok makul bir fiyat söylediler bende kabul edip 1 sene daha kalmaya karar verdim kendileriyle.