F/P kalemli tablet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TerabyteForever
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 349
Makaleler
1
Yer
Istanbul, Turkiye
Selamlar. Sanırım forumun ilk tablet konusunu açmış bulunuyorum.

Soru çözerken arkadaşlarımın tablet kullandığını görüyorum ve çok işlerine yarıyor. E-kitap uygulamalarını cihaza indiriyorlar ve tablet bir soru çözüm makinesine dönüşüyor. Ayrıca Telegram gruplarından atılan fotoğraf şeklindeki soruları çözmek için de çok işime yarayacağını düşünüyorum. Ucuz tabletlere baktım fakat anladığım kadarıyla her ekran kaleme uygun değilmiş. Kaleme uygun olan ve orta-uzun vadede kullanabileceğim bir tablet önerisi bekliyorum.

Teşekkürler.

Bu işinizi görecektir.

Ayrıca ben Samsung Tab S6 kullanıyorum gayet güzel ve uygun fiyatlı kalem ile kullanışlı oluyor.

Hocam bütçe söylememişsiniz, düşük bütçede direkt kalemle alabileceğiniz çok tablet yok zaten

Tab S9 FE var, Tab S7 FE var.
İkisi de kalemle çıkıyor kutudan fakat S7 FE'de ki 4GB RAM büyük ihtimalle sizin uzun vade isteğinizi bozar. Ama S7 FE'de 12 inç gibi bir ekran sunuyordu sanırsam. Yine de bakabilirsiniz.

Bunlara ek olarak S9+ FE'de var.

Android'siz olabilir derseniz Huawei'nin tabletleri de kalemle geliyor ve çok iyi fiyat performanslar.

Bütçeyi arttırabilirseniz iPad alın zaten. Ama onda da kalemi ayrı almanız gerekiyor. Ya da düz S9'lar var ama pahalı işte.

Düşüncem Tab S6'dan yana sanırım. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Düz S6 çok eski, Lite versiyonun 2020'si gereksiz pahalı ve hem eski hem de düşük performanslı. 2022 versiyonunda 4GB RAM var, yetersiz kalır. Tab S7 FE'de de 4GB RAM var, 778G işlemcisi anca idare ediyor. Tab S9 FE almak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…