Bütçe
Gerekirse 16.000 TL'ye kadar çıkabilir.

Evet bu da güzel öneri.

Fazla uğraştırmadan hallediliyor yani değil mi?

Aslında ben de Samsung tarafına bakmayı düşünüyordum şu ana kadar hep Samsung kullandım mobil cihazlarda. Samsung tarafında öneriniz S10 FE midir? Bir de Huawei MatePad 11.5 2025'e göre nasıl?

Hocam Apple alırsan dosya aktarma falan sıkıntı oluyor bu samsunguda deneme fırsatım oldu başka markaya bakmadan bunu alın geçin derim.

Başkasına bakma kalemini sonra halledersin paranı başka markalarla çöp etme akrabaya aldırdım ders için süper.
Gerekiyorsa 2 el al ama bunu al.

Bütçe 12bin lira. O tabletler o bütçede gayet iyidir hatta uzun süre ders çalışmalarında Pappermate versiyonu gözü yormamak için yapılmış. Samsung da 15bin liranın üzerine çıkmayacaksa tercih edilir. Bir de IPad'de kalem ve klavye olmayacak, ekstra ücret demek bu da. 16-17bin liranın üzerine çıkacaksa iPad tercih edilebilir ama kalem gibi ekstra ücretleri düşünmesi gerek.

Bütçe 12bin lira. O tabletler o bütçede gayet iyidir hatta uzun süre ders çalışmalarında pappermate versiyonu gözü yormamak için yapılmış. Samsung da 15bin liranın üzerine çıkmayacaksa tercih edilir. Bir de IPad'de kalem ve klavye olmayacak, ekstra ücret demek bu da. 16-17bin liranın üzerine çıkacaksa iPad tercih edilebilir ama kalem gibi ekstra ücretleri düşünmesi gerek.

Hocam Apple için dedikleriniz doğru ayrıca Apple telefon veya dosya atacağınız zaman PC varsa Mac isteyecektir sorunsuz olaması için burada en iyi yapabileceğiniz tercih Samsung olur.

Hocam o zaman Samsung en kral en iyi tercih.
Huawei Matepad 11.5 2025 ile Samsung Galaxy Tab S10 FE'yi karşılaştırmamız lazım.

Alırsam 2025 versiyonunu almak daha doğru olur sanırım değil mi?

Huawei MatePad 11.5 2025 ile Samsung Galaxy Tab S10 FE'yi karşılaştırmamız lazım.

Hocam karşılaştırmaya gerek bile yok.

Huawei MatePad 11.5 2025 ile Samsung Galaxy Tab S10 FE'yi karşılaştırmamız lazım.

Hocam Huawei MatePad özellik bakımından bir tık daha iyi batarya iyi işlemcileri aynı ama Samsung 4nm Huawei MatePad 7nm.

Evet hocam 2025 versiyonunu tercih etmelisiniz.
Samsung işlemci olarak önde ama ekran olarak Huawei (depolama olarak da 256GB). Karşılaştırmalara bakabilirsiniz hocam. Şimdiden hayırlı olsun.