Bütçe
Gerekirse 16.000 TL'ye kadar çıkabilir.

bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Merhabalar,

Kardeşime ders çalışmak için kullanacağı tablet bakıyoruz. Video izleyecek, tablet üzerinden soru çözecek, kameralı ve mikrofonlu canlı derslere katılacak. Tablet üzerinden soru çözeceği için vs. kalemli olması gerekiyor. Uzun vadede kullanmak istiyor, ileriki zamanlarda oyun için de kullanmayı düşünüyor.

Bütçe durumu şu şekilde: Duruma göre 16 bine kadar çıkabiliriz fakat gerçekten işini görecek, kalemli, fiyatına göre iyi bir tablet bakıyoruz. Yani gerçekten 16 bine çıkmak gerekiyorsa 16 bine çıkacağız, en az bütçeyle iyi bir şey almak istiyoruz. Örnek olarak 12-14 bine istediğimiz iyi bir tablet varsa onu alacağız ama iyi bir tablet için 16 bin gerekiyorsa çıkmamız gerekecek.

Son düzenleme:
Merhaba,

Kardeşime ders çalışmak için kullanacağı tablet bakıyoruz. Video izleyecek, tablet üzerinden soru çözecek, kameralı ve mikrofonlu canlı derslere katılacak. Tablet üzerinden soru çözeceği için vs. kalemli olması gerekiyor. Uzun vadede kullanmak istiyor, ileriki zamanlarda oyun için de kullanmayı düşünüyor.

bütçe durumu şu şekilde: duruma göre 16 bine kadar çıkabiliriz fakat gerçekten işini görecek, kalemli, fiyatına göre iyi bir tablet bakıyoruz. Yani gerçekten 16 bine çıkmak gerekiyorsa 16 bine çıkacağız, en az bütçeyle iyi bir şey almak istiyoruz. Örneğin 12 bine istediğimiz iyi bir tablet varsa onu alacağız ama iyi bir tablet için 16 bin gerekiyorsa çıkmamız gerekecek.

https://www.hepsiburada.com/huawei-...-8gb-256gb-ada-mavisi-klavye-p-HBCV00007FS9YF bu model klavye + kalem ile beraber geliyor, önerebilirim.

Merhabalar,

Bütçe durumu şu şekilde: Duruma göre 16 bine kadar çıkabiliriz fakat gerçekten işini görecek, kalemli, fiyatına göre iyi bir tablet bakıyoruz. Yani gerçekten 16 bine çıkmak gerekiyorsa 16 bine çıkacağız, en az bütçeyle iyi bir şey almak istiyoruz. Örneğin 12 bine istediğimiz iyi bir tablet varsa onu alacağız ama iyi bir tablet için 16 bin gerekiyorsa çıkmamız gerekecek.
Huawei Matepad 2025+ M Pencil 3 öneririm, totalde 14K civarına geliyor olması lazım.

Huawei Matepad 2025+ M Pencil 3 öneririm, totalde 14K civarına geliyor olması lazım.
Huawei hiç kullanmadım nasıldır hocam? Bir de Google hizmetleri kullanamama muhabbeti var mış sanırım, o nedir?

2025 versiyonu değil bu sanırım doğru mudur?

Huawei hiç kullanmadım nasıldır hocam? Bir de Google hizmetleri kullanamama muhabbeti var mış sanırım, o nedir?
GBox ile o durum ortadan kalkıyor, 2023 modelini kullanıyorum üniversite için ve gayet akıyor. 120Hz kullandığım için pili bir tık az dayanıyor ama benim gibi ders dışı kullanmayanlar için 2 gün rahat gidiyor.

GBox ile o durum ortadan kalkıyor.
Fazla uğraştırmadan hallediliyor yani değil mi?

Aslında ben de Samsung tarafına bakmayı düşünüyordum şu ana kadar hep Samsung kullandım mobil cihazlarda. Samsung tarafında öneriniz S10 FE midir? Bir de Huawei Matepad 11.5 2025'e göre nasıl?

Aslında ben de Samsung tarafına bakmayı düşünüyordum şu ana kadar hep Samsung kullandım mobil cihazlarda. Samsung tarafında öneriniz S10 FE midir? Bir de Huawei Matepad 11.5 2025'e göre nasıl?

Önceki nesilden olan Tab S9 FE üzerinden konuşacak olursam, tablet oldukça iyi ve kullanışlı. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Oldukça rahat bir kullanımı var.

Huawei hakkındaki yorumum çok taraflı olur çünkü doğrudan Huawei markasını sevmiyorum. İncelemeleri hakkında vs. bir bilgim yok.

Gbox ile o durum ortadan kalkıyor, 2023 modelini kullanıyorum üniversite için ve gayet akıyor. 120Hz kullandığım için pili bir tık az dayanıyor ama benim gibi ders dışı kullanmayanlar için 2 gün rahat gidiyor.

Evet ilana da şöyle bir görsel de eklenmiş zaten (ekteki).

2025 versiyonu değil bu sanırım doğru mudur?

Yok hocam, 2025 versiyonu değil.

O versiyonu için ayrı bir ilan koymuşlar ben öncekini eklemişim.

Dosya Ekleri

• 0ea7b21d-4270-4eb8-b182-16550a0c4a2b.webp
    0ea7b21d-4270-4eb8-b182-16550a0c4a2b.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 33