Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hemen hemen hepsi aynı. Pahalı olanlar bile aynı şey çıkıyor bu eski şeyde artık.
kablo ile düzelme olmayabilir mi 75hz'ye alıştım 60 la arasında perk fark yok ama kasıyor gibi oluyor.Zamanında aynısı 190VW Philips monitörümde yapardım, bunlar pek o işlere gelecek paneller değiller tavsiye etmem. 60 Hz kullanmaya devam et.
olabilir kaliteli ise alabilirim ücreti nedir acabaElimde 0 hiç kullanılmamış Samsung VGA kablosu var yollayım istersen.
Adres yolla bana yollayim.kablo ile düzelme olmayabilir mi 75hz'ye alıştım 60 la arasında perk fark yok ama kasıyor gibi oluyor.
olabilir kaliteli ise alabilirim ücreti nedir acaba
muhtemelen kargo ücreti falan filanla baya bi gereksiz olacak hocam hem sizin hem benim için zahmetli sorun kablodan mı acaba dandik başka bir kablo ile değiştirip gözlem yapayım eğer kablo ile alakalıysa sizden o zaman talep ederim uygunsa
Facebook'tan yazıver.foruma bakındım fakat bi özel mesaj kısmı göremedim tam olarak nerden göndermem lazım okan hocam
muhtemelen kargo ücreti falan filanla baya bi gereksiz olacak hocam hem sizin hem benim için zahmetli sorun kablodan mı acaba yoksa panel sıkıntısı mı bilemedim şimdi arkadaşımdan bi kablo rica ettim aynı mahalledeyiz onunla, başka bir kablo ile değiştirip gözlem yapayım eğer kablo ile alakalıysa sizden o zaman talep edeyim ben uygunsa
Tamamdır, kargo 200 lira civarına gelir galiba duruma göre değerlendirirsin.muhtemelen kargo ücreti falan filanla baya bi gereksiz olacak hocam hem sizin hem benim için zahmetli sorun kablodan mı acaba yoksa panel sıkıntısı mı bilemedim şimdi arkadaşımdan bi kablo rica ettim aynı mahalledeyiz onunla, başka bir kablo ile değiştirip gözlem yapayım eğer kablo ile alakalıysa sizden o zaman talep edeyim ben uygunsa