VD6 gibi bir alternatif varken gidip güçsüz bir set almak bence mantıksız.

Hangisinin daha güçlü olduğuna bakmadan attım hocam. Arkadaşlar moza falan demişti ondan dedim.

VD4 Daha iyi hocam. Hem R3'te ısınma problemi gibi kronik sorunlar var.

O zaman VD4 + F1 simidi eklenti alınca çözülüyor bu iş. VD6 da tork daha kuvvetli onu almak daha mantıklı olur değil mi? Fiyat olarak da T300RS ile aynı fiyata denk geliyor zaten bu kombinasyon.

@AdvocateD hocam senin de değerli düşüncelerini almak isterim.

Bütçeniz varsa ekosistem ve direksiyon olarak en iyisi Moza, R5 alıp yanında Formula ES Wheel Mod ile başlayabilirsiniz.
Memnun kalırsınız hocam. Tek farkı VD4 4nm tork, VD6 6nm tork. İkisi de sizin için yeter.
Hocalarım tekrardan rahatsız ediyorum. Moza R5 + Formula ES Wheel ve VD4 + F1 simidi kombinasyonlarının arasından hangisi sizce daha iyidir? Moza R5 + Es wheel daha ucuza geliyor çünkü Es wheel sadece gövde olduğu için daha ucuz bir eklenti.

Son düzenleme:
@AdvocateD hocam senin de değerli düşüncelerini almak isterim.

Hocalarım tekrardan rahatsız ediyorum. Moza R5 + Formula ES Wheel ve VD4 + F1 simidi kombinasyonlarının arasından hangisi sizce daha iyidir? Moza R5 + Es wheel daha ucuza geliyor çünkü Es wheel sadece gövde olduğu için daha ucuz bir eklenti.
İleride ekstra simitler almak isterseniz, çok çok daha mantıklı Moza. PXN hâlen gelişiyor, kesinlikle kötü değil ve daha ucuz genel olarak ama işte.

Moza çok daha pahalı, bazı ileri derece F1 simitleri mesela 450 euro, 650 eurodan başlıyor. Ancak inanılmazlar. Yerinizde olsam, imkânınız varsa R5 alırdım.

İleride ekstra simitler almak isterseniz, çok çok daha mantıklı Moza. PXN hâlen gelişiyor, kesinlikle kötü değil ve daha ucuz genel olarak ama işte.

Moza çok daha pahalı, bazı ileri derece F1 simitleri mesela 450 euro, 650 eurodan başlıyor. Ancak inanılmazlar. Yerinizde olsam, imkânınız varsa R5 alırdım.
İmkan olarak şöyle. Moza R5 32bin TL şu an. + olarak ES steering wheel alırsam 4000 de o 36bin yapıyor totalde. Pxn 25 bin desek + 15 bin de direksiyona vereceğim. 40 yapacak. Böyle düşünürsek Moza daha uygun oluyor ama mozadaki F1 direksiyonu
bu şekilde:
1781704956721.webp

Bir de mozanın kullanıcı topluluğu çok fazla diyorlar. 3d yazıcım ile ekstra eklentiler falan basabilirsin dediler.

İmkan olarak şöyle. Moza R5 32bin TL şu an. + olarak ES steering wheel alırsam 4000 de o 36bin yapıyor totalde. Pxn 25 bin desek + 15 bin de direksiyona vereceğim. 40 yapacak. Böyle düşünürsek Moza daha uygun oluyor ama mozadaki F1 direksiyonu
bu şekilde:
Eki Görüntüle 257963
Evet, bu sadece bir wheel mod olduğu için bir şey beklemeyin o kadar. PXN simidi daha gelişmiş diye biliyorum.

Bunun bir üstü KS wheel olması lazım ama fiyatı oldukça fazla şekilde artıyor, size kalmış. Ben Moza alacağım, tek nedeni yurt dışında olmam ve hepsini beraber 19-20 bin TL'ye halledebilmem ama.

bu şekilde:
Eki Görüntüle 257963

Bir de mozanın kullanıcı topluluğu çok fazla diyorlar. 3d yazıcım ile ekstra eklentiler falan basabilirsin dediler.
O konuda çok bir bilgim yok maalesef, ama mümkün kesinlikle.

bu şekilde:
Eki Görüntüle 257963

Hocam PXN GT ONE çok daha kaliteli haberiniz olsun. Ben olsam VD4 + PXN GT ONE alırdım. Bu arada söylemeyi unuttum bende PXN VD4 var sormak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Ama PXN GT ONE olmadığı için ona birşey diyemem.