ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Her ikisi de 135K kilometrede ve hatasız boyasızlar. Audi Design paket ancak hayalet ekran 19 orijinal S line jant, kayar LED stoplar, 1-2 cm kadar spacer ve kumandalı Varex egzoz (ben kullanmam) var. BMW tarafında ise tanıdık bir ustanın arabası ve araba kusursuz. Audi 2.150.000 TL BMW 1.950.000 TL. Audi bütçemi zorluyor epey bir. Siz ne dersiniz hangisi? BMW'nin motoru N2016B kodlu 1.6 benzinli 170 HP (stage 1 yazılım 220 HP). Audi 1.4 TFSI 150 HP benzinli. Her ikisi de nazikçe kullanılmış tertemiz araçlar. Audi için bütçe zorlanır mı? Audi siyah BMW ise beyaz.

İkisi de parasının arabası değil. Ayrıca benzinli bir F10'un Stage 1 yazılım ile sakin kullanıldığını sanmıyorum. Normal kullanıcı için o motorun gücü fazla fazla yeterli.

Çok daha iyi modeller bulunabilir bu fiyatlara. Bu iki araba arasında kesin seçim yapmak zorunda mısınız?

İkisi de parasının arabası değil. Ayrıca benzinli bir F10'un Stage 1 yazılım ile sakin kullanıldığını sanmıyorum. Normal kullanıcı için o motorun gücü fazla fazla yeterli.

Çok daha iyi modeller bulunabilir bu fiyatlara. Bu iki araba arasında kesin seçim yapmak zorunda mısınız?
Şöyle ki F10 kullanıcısını yakinen tanıyorum. Çocuğu var ilk aldığında bir kez denemelik arkadan kaydırdı. Onun dışında hep standar aile sedanı gibi kullandı.

Diğer önerilere de açığım otomatik vites olması kaydıyla.

Şöyle ki F10 kullanıcısını yakinen tanıyorum. Çocuğu var ilk aldığında bir kez denemelik arkadan kaydırdı. Onun dışında hep standar aile sedanı gibi kullandı.

Diğer önerilere de açığım otomatik vites olması kaydıyla.
Ne tarz bir araba istiyorsunuz? Aradığınız özellikler, kullanım amacı nedir?

Ne tarz bir araba istiyorsunuz? Aradığınız özellikler, kullanım amacı nedir?
Kullanım amacı standart kullanım. Agresif kullanırım genelde. Uzun yol sık yaparım ve uzun yolda fiks sürat yaparım değişmez yıllardır. Audi ve BMW dememin amacı premium bir araç kullanmak istemem. Mevcutta Golf, Focus vs. gibi araçları kullandım güzel ancak premium segment daha farklı hem dışarıdan görünüş hem de içerisindeki kalite açısından.

Kullanım amacı standart kullanım. Agresif kullanırım genelde. Uzun yol sık yaparım ve uzun yolda fiks sürat yaparım değişmez yıllardır. Audi ve BMW dememin amacı premium bir araç kullanmak istemem. Mevcutta Golf, Focus vs. gibi araçları kullandım güzel ancak premium segment daha farklı hem dışarıdan görünüş hem de içerisindeki kalite açısından.
Xia Xceed çok çok iyi bir araba. 2025 model tercih edebilirsiniz. Bu bütçeye premium bir araç almak bence pek mantıklı değil. Eski, yüksek km oluyor genelde.
Xceed konfor olarak mükemmel bir araba bu arada. Aradığınız tarz mı bilmiyorum fakat önermek istedim.

Xia Xceed çok çok iyi bir araba. 2025 model tercih edebilirsiniz. Bu bütçeye premium bir araç almak bence pek mantıklı değil. Eski, yüksek km oluyor genelde.
Xceed konfor olarak mükemmel bir araba bu arada. Aradığınız tarz mı bilmiyorum fakat önermek istedim.
Hocam motor seçenekleri ve paket seçeneklerinden hangisi en dolusu? Hybrid sanırım en iyisi değil mi?

Audi A3 35 TFSI temizlerine bakabilirsiniz.
Alternatör arızası verebiliyormuş ve C segment. Piyasada ve ilanda olmayan bir tanıdıkta ekstra stop vs. takılmış ve bebek gibi bakılmış A4 1.4 TFSI almaya karar verdim 135k km ve 2016 model. Simsiyah premium bir D segment sonuçta.

Yani xCeed, 3008 bunlar iyi hoş ama marka algısı standart ve D segmenti dikey yerleştirilmiş motorlu bir Audi'yi karşılamıyor.

Audi A4 ile Passat arasında bile epey fark var bindim.