Çözüldü Fallout 4 Vortex ile mod sonrası oyun içinde hata

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrBerkeley

Çalışkan
Aşağıdaki hatayı alıyorum. Kurulu modlar aşağıda listeli. Tüm modları silmeme rağmen hata devam ediyor. Ne yapabilirim?

Çözüm
Oyun sana şunu söylüyor: "Yüklemeye çalıştığın bu kayıt dosyasında (save file) daha önceden bazı modlar aktifti, ancak şu an oyun dosyaları içinde o modları bulamıyorum."

Ekranda yeşil renkle listelenen .esp dosyaları, oyunun eksik olduğunu tespit ettiği modlar:

• WeaponModFixes-GOTY.esp
• mr Loot Logic and Reduction.esp
• Community Fixes Merged.esp
• WhoIsTheGeneral.esp

Paylaştığın görselin alt kısmındaki mod yöneticisinde (büyük ihtimalle Vortex kullanıyorsun) birçok modun hala "Enabled" (Aktif) durumda olduğunu görüyorum. Ancak sorun şu ki; modları sistemden tamamen silsen bile, o modlarla oynarken aldığın eski kayıt dosyan hala o modları arayacaktır. Uyarı mesajının "modları silmene rağmen" devam etmesinin sebebi bu.
Oyun sana şunu söylüyor: "Yüklemeye çalıştığın bu kayıt dosyasında (save file) daha önceden bazı modlar aktifti, ancak şu an oyun dosyaları içinde o modları bulamıyorum."

Ekranda yeşil renkle listelenen .esp dosyaları, oyunun eksik olduğunu tespit ettiği modlar:

• WeaponModFixes-GOTY.esp
• mr Loot Logic and Reduction.esp
• Community Fixes Merged.esp
• WhoIsTheGeneral.esp

Paylaştığın görselin alt kısmındaki mod yöneticisinde (büyük ihtimalle Vortex kullanıyorsun) birçok modun hala "Enabled" (Aktif) durumda olduğunu görüyorum. Ancak sorun şu ki; modları sistemden tamamen silsen bile, o modlarla oynarken aldığın eski kayıt dosyan hala o modları arayacaktır. Uyarı mesajının "modları silmene rağmen" devam etmesinin sebebi bu.

Çözüm
Yeni kayıt dosyası oluşturunca sorunum çözüldü ama bu seferde yüklenme ekranından sonra "No F4SE" hatası verdi, onuda oyun klasörü içerisinde bulunan "f4se_loader.exe" başlatarak çözdüm. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…