Detaylar
Kim cevapladı?Bold Pilot
Uzman
PSU'dan gelen Molex bağlantısı olması lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağınızdan gelen Molex kabloya takacaksınız.
Vallahi goremedim ya. Nasıl bir kablo bu? Yardımcı olabilir misin?
Nasıl bir şey ki? Çok anlamıyorum onlardan.
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
Vallahi goremedim ya nasıl bir kablo bu yardımcı olabilirmiş.
Nasıl bir şey ki çok anlamıyorum onlardan.
PSU eğer sabit kabloluysa yani tek bir yerden bütün kablolar çıkıyorsa SATA kablolarının arasında bu Molex girişi de olur zaten dişi ile erkek birbirine benziyorlar. Eğer kablolar PSU'ya tak çıkar ise ve Molex gözükmüyorsa, PSU kutusundan bulup Molex takman gerek.
PSU eğer sabit kabloluysa yani tek bir yerden bütün kablolar çıkıyorsa SATA kablolarının arasında bu Molex girişi de olur zaten dişi ile erkek birbirine benziyorlar. Eğer kablolar PSU'ya tak çıkar ise ve Molex gözükmüyorsa, PSU kutusundan bulup Molex takman gerek.
Eki Görüntüle 168822
Ben SATA için almıştım HDD takmak için beyaz bir kablo hatta ondan bahsediyorsan evet var ama PSU kutusundan çıkmamıştı.
erdym
Üstün
Ben SATA için almıştım HDD taknak icin beyaz bir kablo hatta ondan bahsediyor4san evet var ama PSU kutusundan çıkmamıştı.
Sizin PSU zaten dahili kabloluysa bu girişler hazır olarak gelir hard diskin var mı? Eğer varsa takılı kabloyu takip et orada Molex girişi görürsün. Senin dediğin beyaz kablo genelde Molex'den gelen gücü SATA'ya çevirmek için kullanılır, dönüştürücü yani.
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Güç kaynağından gelen kablolar arasında buna takılabilir tek tip kablo var hocam.Vallahi goremedim ya nasıl bir kablo bu yardımcı olabilirmiş.
Nasıl bir şey ki çok anlamıyorum onlardan.
Güç kaynağından gelen kablolar arasında buna takılabilir tek tip kablo var hocam.
Eki Görüntüle 168823
Yok hocam böyle bir şey gormesim istersen kabloların fotoğrafını atayim sadece gerekli yerleri bağladım onun dışında bunu bulamadım yani.
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Güç kaynağınız modüler ise kendiniz takmanız gerek. Güç kaynağından gelen şuan boşta olan tüm kabloların uçlarının fotoğrafını atarsanız bakalım. Güç kaynağı marka model de yazar mısınız?Yok hocam böyle bir şey gormesim istersen kabloların fotoğrafını atayim sadece gerekli yerleri bağladım onun dışında bunu bulamadım yani.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-