Furkanxxr

Çalışkan
Bu kabloyu nereye takmam gerekiyor? Kasanın fanlarının gücüne bağlanıyor. Nereye bağlamalıyım?

1000036048.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi goremedim ya nasıl bir kablo bu yardımcı olabilirmiş.

Nasıl bir şey ki çok anlamıyorum onlardan.

PSU eğer sabit kabloluysa yani tek bir yerden bütün kablolar çıkıyorsa SATA kablolarının arasında bu Molex girişi de olur zaten dişi ile erkek birbirine benziyorlar. Eğer kablolar PSU'ya tak çıkar ise ve Molex gözükmüyorsa, PSU kutusundan bulup Molex takman gerek.

1753957702535.webp

PSU eğer sabit kabloluysa yani tek bir yerden bütün kablolar çıkıyorsa SATA kablolarının arasında bu Molex girişi de olur zaten dişi ile erkek birbirine benziyorlar. Eğer kablolar PSU'ya tak çıkar ise ve Molex gözükmüyorsa, PSU kutusundan bulup Molex takman gerek.

Eki Görüntüle 168822

Ben SATA için almıştım HDD takmak için beyaz bir kablo hatta ondan bahsediyorsan evet var ama PSU kutusundan çıkmamıştı.

Ben SATA için almıştım HDD taknak icin beyaz bir kablo hatta ondan bahsediyor4san evet var ama PSU kutusundan çıkmamıştı.

Sizin PSU zaten dahili kabloluysa bu girişler hazır olarak gelir hard diskin var mı? Eğer varsa takılı kabloyu takip et orada Molex girişi görürsün. Senin dediğin beyaz kablo genelde Molex'den gelen gücü SATA'ya çevirmek için kullanılır, dönüştürücü yani.

Yok hocam böyle bir şey gormesim istersen kabloların fotoğrafını atayim sadece gerekli yerleri bağladım onun dışında bunu bulamadım yani.
Güç kaynağınız modüler ise kendiniz takmanız gerek. Güç kaynağından gelen şuan boşta olan tüm kabloların uçlarının fotoğrafını atarsanız bakalım. Güç kaynağı marka model de yazar mısınız?