İlk cevap doğru. (bir zahmet. )
İkinci cevap yanlış. Cevap spwizimg.dll olacaktı.
Üçüncü cevap kısmen doğru. Kernel numarası da diyebiliriz.
Dördüncü cevap da doğru. install.esd ve install.wim arasındaki farkı biliyorsunuz.
Genel olarak 3/4 gayet güzel. Üşenmeseniz elinizden fena olmayan bir Windows sürümü çıkar.
Ahahhaha e dostum şey hani klavyeni hem İngilizce modunda hem Türkçe modunda kullanabiliyorsun ya canım, hani bilirsin bak tek yapman gereken Türkçe klavyenin tuşlarını ezberlemek.
Ahahhaha e dostum şey hani klavyeni hem İngilizce modunda hem Türkçe modunda kullanabiliyorsun ya canım, hani bilirsin bak tek yapman gereken Türkçe klavyenin tuşlarını ezberlemek.
İlk cevap doğru. (bir zahmet. )
İkinci cevap yanlış. Cevap spwizimg.dll olacaktı.
Üçüncü cevap kısmen doğru. Kernel numarası da diyebiliriz.
Dördüncü cevap da doğru. install.esd ve install.wim arasındaki farkı biliyorsunuz.
Genel olarak 3/4 gayet güzel. Üşenmeseniz elinizden fena olmayan bir Windows sürümü çıkar.
Sadece duvar kâğıdını değiştirip 35 TL'ye kakalamak yerine daha çok özellikle ücretsiz çıkartabilirsiniz.
E tabii sen bilmezsin Uganda'nın adalarında Türkçe klavyeli bilgisayar olmadığını(!) bu arada artık ne kadar bilgisizsen bilmiyorum ama Türkçe klavye dillerinin Windows içinden yüklendiğini bilmiyorsun sanırım.