Physic
Üstün
İngilizce klavyeden bir haber kuck kardesim benim sen daha yolun basindasin daha klavye turlerini ogreneceksin.
"Yolun başındasın" başka kelime bilmiyor musun? Az kitap oku, bir şeyler öğren.
İngilizce klavyeden bir haber kuck kardesim benim sen daha yolun basindasin daha klavye turlerini ogreneceksin.
Sosyal tarihinde uzun süre unutulmayacak bir konu daha oldu. @Silinen üye e teşekkür ederiz.
İlk cevap doğru. (bir zahmet.)
İkinci cevap yanlış. Cevapspwizimg.dllolacaktı.
Üçüncü cevap kısmen doğru. Kernel numarası da diyebiliriz.
Dördüncü cevap da doğru.install.esdveinstall.wimarasındaki farkı biliyorsunuz.
Genel olarak 3/4 gayet güzel. Üşenmeseniz elinizden fena olmayan bir Windows sürümü çıkar.
Ingilizce klavyeden bir haber kucuk kardesim benim, sen daha yolun basindasin, daha klavye turlerini ogreneceksin.
Eger 10 iq degilsen anlamissindir diye dusunuyorum Amerika'da Turkce klavyeli bir bilgisayar olmadiginiAhahhaha e dostum şey hani klavyeni hem İngilizce modunda hem Türkçe modunda kullanabiliyorsun ya canım, hani bilirsin bak tek yapman gereken Türkçe klavyenin tuşlarını ezberlemek.
Eger 10 IQ degilsen anlamissindir diye dusunuyorum Amerika'da Türkçe klavyeli bir bilgisayar olmadigini![]()
İlk cevap doğru. (bir zahmet.)
İkinci cevap yanlış. Cevapspwizimg.dllolacaktı.
Üçüncü cevap kısmen doğru. Kernel numarası da diyebiliriz.
Dördüncü cevap da doğru.install.esdveinstall.wimarasındaki farkı biliyorsunuz.
Genel olarak 3/4 gayet güzel. Üşenmeseniz elinizden fena olmayan bir Windows sürümü çıkar.
Sadece duvar kâğıdını değiştirip 35 TL'ye kakalamak yerine daha çok özellikle ücretsiz çıkartabilirsiniz.
Eger 10 IQ degilsen anlamissindir diye dusunuyorum Amerika'da Türkçe klavyeli bir bilgisayar olmadigini![]()
Eyvallah hocam.Amerika mi? Vize nedir biliyor musun sen? Ayrıca @Silinen üye hocamı yedirmem. Az rehberi yok. Sizden daha faydalı orası kesin.
"Yolun başındasın" başka kelime bilmiyor musun? Az kitap oku, bir şeyler öğren.