Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk cevap doğru. (bir zahmet. :D)
İkinci cevap yanlış. Cevap spwizimg.dll olacaktı.
Üçüncü cevap kısmen doğru. Kernel numarası da diyebiliriz.
Dördüncü cevap da doğru. install.esd ve install.wim arasındaki farkı biliyorsunuz.

Genel olarak 3/4 gayet güzel. Üşenmeseniz elinizden fena olmayan bir Windows sürümü çıkar.

Hocam adam Google'lamıs.

İngilizce klavyeden bir haber kuck kardesim benim sen daha yolun basindasin daha klavye turlerini ogreneceksin.

Ahahhaha e dostum şey hani klavyeni hem İngilizce modunda hem Türkçe modunda kullanabiliyorsun ya canım, hani bilirsin bak tek yapman gereken Türkçe klavyenin tuşlarını ezberlemek.

Ingilizce klavyeden bir haber kucuk kardesim benim, sen daha yolun basindasin, daha klavye turlerini ogreneceksin.

Ahahhaha e dostum şey hani klavyeni hem İngilizce modunda hem Türkçe modunda kullanabiliyorsun ya canım, hani bilirsin bak tek yapman gereken Türkçe klavyenin tuşlarını ezberlemek.
Eger 10 iq degilsen anlamissindir diye dusunuyorum Amerika'da Turkce klavyeli bir bilgisayar olmadigini :)

İlk cevap doğru. (bir zahmet. :D)
İkinci cevap yanlış. Cevap spwizimg.dll olacaktı.
Üçüncü cevap kısmen doğru. Kernel numarası da diyebiliriz.
Dördüncü cevap da doğru. install.esd ve install.wim arasındaki farkı biliyorsunuz.

Genel olarak 3/4 gayet güzel. Üşenmeseniz elinizden fena olmayan bir Windows sürümü çıkar.
Sadece duvar kâğıdını değiştirip 35 TL'ye kakalamak yerine daha çok özellikle ücretsiz çıkartabilirsiniz.

Hocam moderasyondan kimse Online değil herhalde. Normalde anında şutlarlardı bu şahısı.

Eger 10 IQ degilsen anlamissindir diye dusunuyorum Amerika'da Türkçe klavyeli bir bilgisayar olmadigini :)

E tabii sen bilmezsin Uganda'nın adalarında Türkçe klavyeli bilgisayar olmadığını(!) bu arada artık ne kadar bilgisizsen bilmiyorum ama Türkçe klavye dillerinin Windows içinden yüklendiğini bilmiyorsun sanırım.

Amerika mi? Vize nedir biliyor musun sen? Ayrıca @Silinen üye hocamı yedirmem. Az rehberi yok. Sizden daha faydalı orası kesin.
Eyvallah hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.