Bu iki konuda guzelce anlattik ancak anlamadi, hatta benim mesajjmi Insta'da ifsaladi. CIMER ve MS'e sikayet edildi arkadas. Ayrica yalancinin teki bu arkadas. Kernel verisyonu 7.1 vey 7.2 olacak dedi anxak 6.1 cikti.
Merhaba, Bugün Instagram'da denk gelen bir konu günlük hayatımızda Instagram üzerinde günde yarım saat Reels izliyoruz. Bugün öyle Reels'leri izlerken bir video düştü, link paylaşmayacağım o yüzden kısa ve özet geçeceğim: Technopat sitesinde bu konu açılmış, burada da uyarı yapmak lazım. Bir...
Kapanması iyi ama dosya internete çoktan sızdı, bir de beni engelledi mi diye yeni hesap açtım, ancak hesabı bulamadım. Muhtemelen yeni hesap açar yakında. https://techolay.net/sosyal/konu/windows-7-ultra-incelemesi.10605/ Ne düşünüyorsunuz?
Evet arkadaşlar binbir zorluğa rağmen çıkartılan Windows 7 Ultra'yı bugün sizinlikle birlikte inceleyeceğiz. Bakalım padişahımız nasıl bir başarı yakalamış. Şahısın Instagram hesabı:Login • Instagram Hakkında açılan konular...
Instagram üzerinde Windows 7'yi geliştireceğini söyleyen arkadaş, Windows 7 Ultra'yı satışa çıkarmış.
Benim kendi yorumum:
Daha starting Windows ekranında kalıyor, yani UEFI desteği yok. Chrome kurulmuyor yani extended kernel yok. Bu adam ne yaptı da Ultra koydu adını merak ediyorum.
NTLite ile eğlenceli bir şey yapıp uğraş verseydi en azından ortaya bir şey çıkardı. Bu fazla gereksiz olmuş sanki. Gerçi NTLite eski Windows sürümlerin de çalışıyor mu bilmiyorum.
NTLite ile eğlenceli bir şey yapıp uğraş verseydi en azından ortaya bir şey çıkardı. Bu fazla gereksiz olmuş sanki. Gerçi NTLite eski Windows sürümlerin de çalışıyor mu bilmiyorum.
Instagram üzerinde Windows 7'yi geliştireceğini söyleyen arkadaş, Windows 7 Ultra'yı satışa çıkarmış.
Benim kendi yorumum:
Daha starting Windows ekranında kalıyor, yani UEFI desteği yok. Chrome kurulmuyor yani extended kernel yok. Bu adam ne yaptı da Ultra koydu adını merak ediyorum.
Siz ilgi verdikçe adam para kazanıyor. 18 yaş altı olduğundan teliften pek bir dava yiceğini sanmıyorum. Parayı da kiralık Papara hesabından başka bir banka hesabına geçirdiyse zaten unutsun Microsoft o parayı. Çocuk zeki, yazılım yapamıyor ancak muazzam para kırdı bir günde.