dewberry
Üstün
Bu iki konuda guzelce anlattik ancak anlamadi, hatta benim mesajjmi Insta'da ifsaladi. CIMER ve MS'e sikayet edildi arkadas. Ayrica yalancinin teki bu arkadas. Kernel verisyonu 7.1 vey 7.2 olacak dedi anxak 6.1 cikti.Nasıl satıyor birader? Microsoft öyle bir dava açar ki, bir daha iki yakası bir araya gelemez.
Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı
Merhaba, Bugün Instagram'da denk gelen bir konu günlük hayatımızda Instagram üzerinde günde yarım saat Reels izliyoruz. Bugün öyle Reels'leri izlerken bir video düştü, link paylaşmayacağım o yüzden kısa ve özet geçeceğim: Technopat sitesinde bu konu açılmış, burada da uyarı yapmak lazım. Bir...
Sözde Windows 7 Ultra yapan kişinin hesabı kapanmış olabilir
Kapanması iyi ama dosya internete çoktan sızdı, bir de beni engelledi mi diye yeni hesap açtım, ancak hesabı bulamadım. Muhtemelen yeni hesap açar yakında. https://techolay.net/sosyal/konu/windows-7-ultra-incelemesi.10605/ Ne düşünüyorsunuz?
Var;
İnceleme: Windows 7 Ultra incelemesi
Evet arkadaşlar binbir zorluğa rağmen çıkartılan Windows 7 Ultra'yı bugün sizinlikle birlikte inceleyeceğiz. Bakalım padişahımız nasıl bir başarı yakalamış. Şahısın Instagram hesabı:Login • Instagram Hakkında açılan konular...