Mr. Soprano
Yetkin
FE modelleri, S serisine göre daha fazla ekran süresi veriyor. Bu, kullanıma bağlı olarak değişebilir ama özellikle baz model S serilerinde pil su gibi gidiyor.
FE modelleri, s serisine göre daha fazla ekran süresi veriyor. Bu, kullanıma bağlı olarak değişebilir ama özellikle baz model s serilerinde pil su gibi gidiyor.
Bu konuda en iyisi Plus ve a5X serisi dusuk butcede. Kompakt cihaz olarak batarya omru icin duz s serisi almak mantikli degil.
Haklisin. Bunlar disinda dogru duzgun model yok batarya ve kompakt cihazlar icin de. Konu sahibinin de benim gibi batarya omru fetisi ve kompakt cihaz ihtiyaci duyuyorsa bahsettigin cihazlari oneririm. Ancak ben Vivo'yu alirdim. Yazilimin Çin ROM'u Global olduktan sonra Mi'deki HyperOS'a gore daha rafine buluyorum.Kompakt ve iyi batarya ömrü sunan Vivo base X ve X FE serisi ile Xiaomi Mi base serisi örnek verilebilinir Android tarafında.
Haklisin. Bunlar disinda dogru duzgun model yok batarya ve kompakt cihazlar icin de. Konu sahibinin de benim gibi batarya omru fetisi ve kompakt cihaz ihtiyaci duyuyorsa bahsettigin cihazlari oneririm. Ancak ben Vivo'yu alirdim. Yazilimin Çin ROM'u global olduktan sonra Mi'deki HyperOS'a gore daha rafine buluyorum.
Açıkçası S25 Ultra kullanıyorum ve benim 1 günümü rahatlıkla çıkarıyor. Bi' tek herhalde bende bu şekilde şarj sıkıntısı yok.Genel FE de dahil S serisinin pilleri kötü.
Zaten bunun gibi bir konuda bahsetmiştim.
S serisinin akü küçük, motor büyük gibi düşün. Akü o motoru besleyemiyor.
Diğer Çinli firmalar hem aküyü hem motoru büyük yapıyorlar gibi bir şey. Bu yüzden sorun olmuyor.
Yani Samsung'un yapacağı tek şey batarya kapasitesini artırmak.
Ultra'da sorun yok pil omru konusunda. Duz S25 olsaydi 1 gunu rahatlikla cikaramayacakti yogun kullanimda.Açıkçası S25 Ultra kullanıyorum ve benim 1 günümü rahatlıkla çıkarıyor. Bi' tek herhalde bende bu şekilde şarj sıkıntısı yok.
One UI başka bir seviye ya hocam. Kompakt cihaz ve iyi batarya ömrü >>Haklisin. Bunlar disinda dogru duzgun model yok batarya ve kompakt cihazlar icin de. Konu sahibinin de benim gibi batarya omru fetisi ve kompakt cihaz ihtiyaci duyuyorsa bahsettigin cihazlari oneririm. Ancak ben Vivo'yu alirdim. Yazilimin Çin ROM'u Global olduktan sonra Mi'deki HyperOS'a gore daha rafine buluyorum.
Ultra çok iyi de tabiri caizse hem takoz gibi hem de çok büyük bana göre.Açıkçası S25 Ultra kullanıyorum ve benim 1 günümü rahatlıkla çıkarıyor. Bi' tek herhalde bende bu şekilde şarj sıkıntısı yok.