Mr. Soprano

Yetkin
FE modelleri, S serisine göre daha fazla ekran süresi veriyor. Bu, kullanıma bağlı olarak değişebilir ama özellikle baz model S serilerinde pil su gibi gidiyor.

FE modelleri, s serisine göre daha fazla ekran süresi veriyor. Bu, kullanıma bağlı olarak değişebilir ama özellikle baz model s serilerinde pil su gibi gidiyor.

Genel FE de dahil S serisinin pilleri kötü.
Zaten bunun gibi bir konuda bahsetmiştim.
S serisinin akü küçük, motor büyük gibi düşün. Akü o motoru besleyemiyor.
Diğer Çinli firmalar hem aküyü hem motoru büyük yapıyorlar gibi bir şey. Bu yüzden sorun olmuyor.
Yani Samsung'un yapacağı tek şey batarya kapasitesini artırmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kompakt ve iyi batarya ömrü sunan Vivo base X ve X FE serisi ile Xiaomi Mi base serisi örnek verilebilinir Android tarafında.
Haklisin. Bunlar disinda dogru duzgun model yok batarya ve kompakt cihazlar icin de. Konu sahibinin de benim gibi batarya omru fetisi ve kompakt cihaz ihtiyaci duyuyorsa bahsettigin cihazlari oneririm. Ancak ben Vivo'yu alirdim. Yazilimin Çin ROM'u Global olduktan sonra Mi'deki HyperOS'a gore daha rafine buluyorum.

Haklisin. Bunlar disinda dogru duzgun model yok batarya ve kompakt cihazlar icin de. Konu sahibinin de benim gibi batarya omru fetisi ve kompakt cihaz ihtiyaci duyuyorsa bahsettigin cihazlari oneririm. Ancak ben Vivo'yu alirdim. Yazilimin Çin ROM'u global olduktan sonra Mi'deki HyperOS'a gore daha rafine buluyorum.

Vivo'da bloatware da bayağı azmış diyenlere göre. Reklam vs. gibi şeylerde yokmuş.Net HyperOS'den daha iyi. Ayrıca Xiaomi 17'den daha az güç tükettiğini düşünüyorum. Mi 17 çok fazla güç tüketiyor. S26 ile aynı batarya kapasitesi olsa S26 fark atardı.

Genel FE de dahil S serisinin pilleri kötü.
Zaten bunun gibi bir konuda bahsetmiştim.
S serisinin akü küçük, motor büyük gibi düşün. Akü o motoru besleyemiyor.
Diğer Çinli firmalar hem aküyü hem motoru büyük yapıyorlar gibi bir şey. Bu yüzden sorun olmuyor.
Yani Samsung'un yapacağı tek şey batarya kapasitesini artırmak.
Açıkçası S25 Ultra kullanıyorum ve benim 1 günümü rahatlıkla çıkarıyor. Bi' tek herhalde bende bu şekilde şarj sıkıntısı yok.

Haklisin. Bunlar disinda dogru duzgun model yok batarya ve kompakt cihazlar icin de. Konu sahibinin de benim gibi batarya omru fetisi ve kompakt cihaz ihtiyaci duyuyorsa bahsettigin cihazlari oneririm. Ancak ben Vivo'yu alirdim. Yazilimin Çin ROM'u Global olduktan sonra Mi'deki HyperOS'a gore daha rafine buluyorum.
One UI başka bir seviye ya hocam. Kompakt cihaz ve iyi batarya ömrü >>

Açıkçası S25 Ultra kullanıyorum ve benim 1 günümü rahatlıkla çıkarıyor. Bi' tek herhalde bende bu şekilde şarj sıkıntısı yok.
Ultra çok iyi de tabiri caizse hem takoz gibi hem de çok büyük bana göre.