Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl satıyor birader? Microsoft öyle bir dava açar ki, bir daha iki yakası bir araya gelemez.
Bu iki konuda guzelce anlattik ancak anlamadi, hatta benim mesajjmi Insta'da ifsaladi. CIMER ve MS'e sikayet edildi arkadas. Ayrica yalancinin teki bu arkadas. Kernel verisyonu 7.1 vey 7.2 olacak dedi anxak 6.1 cikti.

Var;

Instagram üzerinde Windows 7'yi geliştireceğini söyleyen arkadaş, Windows 7 Ultra'yı satışa çıkarmış.

Benim kendi yorumum:
Daha starting Windows ekranında kalıyor, yani UEFI desteği yok. Chrome kurulmuyor yani extended kernel yok. Bu adam ne yaptı da Ultra koydu adını merak ediyorum.

UEFI desteğini Windows 8 ISO dosyasından bazı dosyaları kopyalayıp kazandırabiliyoruz diye biliyorum.

Instagram üzerinde Windows 7'yi geliştireceğini söyleyen arkadaş, Windows 7 Ultra'yı satışa çıkarmış.

Benim kendi yorumum:
Daha starting Windows ekranında kalıyor, yani UEFI desteği yok. Chrome kurulmuyor yani extended kernel yok. Bu adam ne yaptı da Ultra koydu adını merak ediyorum.
Herif arkaplanla ikonları değiştirmiş millete windows 7 diye yutturuyor.

Siz ilgi verdikçe adam para kazanıyor. 18 yaş altı olduğundan teliften pek bir dava yiceğini sanmıyorum. Parayı da kiralık Papara hesabından başka bir banka hesabına geçirdiyse zaten unutsun Microsoft o parayı. Çocuk zeki, yazılım yapamıyor ancak muazzam para kırdı bir günde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.