MotionBlurry 1

Uzman
Herkese iyi forumlar. Sistemimi Vatan Bilgisayar'dan aldım. 2. yılına girecek ve bakımlarını yapacağım. Fanlardan sadece arkadaki fanı değiştirdim. Onun dışında fan düzeni doğru mu? Yakında bakım yapmayı düşünüyorum ve olursa öndeki sıvı soğutmayı yukarıya taşıyabilirim. Eğer merak ederseniz sistem özelliklerini yazabilirim.

1786636143479.webp

Üst fanlar yanlış takılı, sıcak havayı dışarı atması lazım. Sıvı soğutucu fanları da yanlış, bozarsın. Sıvı soğutucuyu haberin olsun.

Üst fanlar yanlış takılı, sıcak havayı dışarı atması lazım. Sıvı soğutucu fanları da yanlış, bozarsın. Sıvı soğutucuyu haberin olsun.

Hocam dediğim gibi aldığımdan beri sadece şu arkadaki fanı değiştirdim ki ilk başta garibime gitmişti. Ayrıca radyatörü sizce yukarıya takmalı mıyım?

Sıvı soğutmada ki fanları mümkünse önüne takıp push yap yoksa arka halinde ters çevir pull yap. Üst fanlardan arka tarafta kalan birini de ters çevir, ekran kartından yükselen sıcak havayı 2 egzoz fanıyla dışarı atarsın. Şu an sıvı soğutucun içerde ki sıcak havayla besleniyor.

Rampage Victory Plus. Tam bu konudan bahsedecektim. Sistemi eve götürüp açtıktan sonra baktığımda kasanın içinde yukarıdaki ve arkadaki fanlardan 1 fazla vardı. Sanırım o fanlar ön tarafa takılan fanlar. Sıvı soğutmayı öne taktıkları için onları da üste takmışlar diye düşünüyorum.

Sıvı soğutmada ki fanları mümkünse önüne takıp push yap yoksa arka halinde ters çevir pull yap. Üst fanlardan arka tarafta kalan birini de ters çevir, ekran kartından yükselen sıcak havayı 2 egzoz fanıyla dışarı atarsın. Şu an sıvı soğutucun içerde ki sıcak havayla besleniyor.

Bu yüzden kendim montaj yapmalıydım diyorum kendi kendime...