Detaylar
Kim cevapladı?Hayır pinleri saglam fabrika çıkışlı böyle oluyor pinler sokette sokete değişiyor.
Aile dostumuz pc tamiri ile ilgileniyor ve çok kötü durumda olduğunu kendisinin yakından görmesi gerektiğini söyledi. Şüpheye düştüm.Hayır pinleri saglam fabrika çıkışlı böyle oluyor pinler sokette sokete değişiyor.
Aile dostumuz PC tamiri ile ilgileniyor ve çok kötü durumda olduğunu kendisinin yakından görmesi gerektiğini söyledi. Şüpheye düştüm.
Çok kötü durumda değil yalan soyluyor ve sizden para almaya çalışıyor eğer çok para istersen hiç bulasma uzman birisine götür.
Çok kötü durumda değil yalan soyluyor ve sizden para almaya çalışıyor eğer çok para istersen hiç bulasma uzman birisine götür.
Başka bir yerle daha gorustum. Bir de oraya götüreceğim fakat öyle olduğunu düşünmüyorım. Anakartın değişmesi lazım dedi. PC'nin toplamasını vs. bakımlarını da o yaptı niye böyle bir şey yapsın mantıklı mı?
Başka bir yerle daha gorustum. Bir de oraya götüreceğim fakat öyle olduğunu düşünmüyorım. Anakartın değişmesi lazım dedi. PC'nin toplamasını vs. bakımlarını da o yaptı niye böyle bir şey yapsın mantıklı mı?
Bu zamanda kimseye guvenme olmaz eğer anakart değişimi olacaksa yapsın.
Öyle söyledi şuan testlerini yapıyor. Sonucu bildiricem.Bu zamanda kimseye guvenme olmaz eğer anakart değişimi olacaksa yapsın.
Öyle söyledi şu an testlerini yapıyor. Sonucu bildireceğim.
Umarım masraf çıkmaz bu zor zamanda.
Yeni anakart alman lazım dedi maalesef.
Fakat anlamadığım şey şu sorun diğer parçalardaysa bu harcamanın bir anlamı kalmayacak. Muhtemelen anakarttan diyor.
Yeni anakart alman lazım dedi maalesef.
Fakat anlamadığım şey şu sorun diğer parçalardaysa bu harcamanın bir anlamı kalmayacak. Muhtemelen anakarttan diyor.
Neyi var mış.