Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Eğer fareyi sıfırlama vs. gibi bir ayarı varsa, sıfırlamayı deneyin. Yoksa yazılım güncellemesi varsa yapın. Yine olmaz ise başka bir yüzey (masa, mouse pad) de deneyin.
Ürünü nasıl bagladiniz bilgisayara?
Kabloyla bağladığımda böyle oluyor, şu an kablosuz 1000 Hz, 2mm ve HP modunda kullanıyorum bir sorun yok gibi. Normalde tam tersi olması gerekmez mi? Birde LOD’u 1mm yaptığım anda aşırı derecede takılmaya başlıyor. Şu an dediğim ayarlarda sorun yok gibi ama 1000 Hz üzerine çıkarırsam yine takılma oluyor. Kablosuzda da takılma var ama kablolu kadar değil…
Daha yeni aldım başka mousepad ile de denedim eski mouse padimde daha da kötü takılma oluyor hatta.Eğer fareyi sıfırlama vs. gibi bir ayarı varsa, sıfırlamayı deneyin. Yoksa yazılım güncellemesi varsa yapın. Yine olmaz ise başka bir yüzey (masa, mouse pad) de deneyin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dongle uzatıcı ile bağlıyorsunuz değil mi? Küçük dongle'i direkt bilgisayara takmıyorsunuz sanırsam?Kabloyla bağladığımda böyle oluyor, şu an kablosuz 1000 Hz, 2mm ve HP modunda kullanıyorum bir sorun yok gibi. Normalde tam tersi olması gerekmez mi? Birde LOD’u 1mm yaptığım anda aşırı derecede takılmaya başlıyor. Şu an dediğim ayarlarda sorun yok gibi ama 1000 Hz üzerine çıkarırsam yine takılma oluyor. Kablosuzda da takılma var ama kablolu kadar değil…
Daha yeni aldım başka mousepad ile de denedim eski mouse padimde daha da kötü takılma oluyor hatta.
Yok tabii ki uzatıcı ile bağlıyorum. Problem kabloyla kullanınca hep oluyor, kablosuzda dediğim ayarlarla düzeliyor. Bu arada angle snapping gibi bir şey açtım daha akıcı oldu, iyi mi?Dongle uzatıcı ile bağlıyorsunuz değil mi? Küçük dongle'i direkt bilgisayara takmıyorsunuz sanırsam?
Yani, kişiden kişiye değişir. İmleci sağa sola kaydirdiginizda dumduz gitmesini sağlıyor. Flickler falan sıkıntı olabiliyor oyunlarda.Yok tabii ki uzatıcı ile bağlıyorum. Problem kabloyla kullanınca hep oluyor, kablosuzda dediğim ayarlarla düzeliyor. Bu arada angle snapping gibi bir şey açtım daha akıcı oldu, iyi mi?
Wraith'e yazabilirsiniz o konu hakkında, kabloyla asıl sıkıntı çıkmaması lazım
Değişim sağlasınlar.
Şu anda bir sorun yok hocam kablolu kullanırken sadece nadiren bir anda bu problemi yaşamaya başlıyorum çok garip gerçekten. LOD ayarı neden 2mm’den yukarıya çıkarılamıyor ki? Çok saçma.Yani, kişiden kişiye değişir. İmleci sağa sola kaydirdiginizda dumduz gitmesini sağlıyor. Flickler falan sıkıntı olabiliyor oyunlarda.
Wraith'e yazabilirsiniz o konu hakkında, kabloyla asıl sıkıntı çıkmaması lazım
Değişim sağlasınlar.