Bak kardeşim adam demiş ki "lakin şu l2'nin basma mesafesi kısıtlanabiliyorsa yarış oyunlarında da avantaj sağlamaz mıydı?" yani demek istiyor ki, kısa basayım kol direkt %100 baskı yapsın. Ben de diyorum ki eğer kısıtlarsan o zaman kol %25 civarı baskı yapar yavaş gidersin. Anladın mı?
Mesafesini kısmak tusun daha erken tam basma sinyali vermesi demek.

Bende. :D

Bak ne yazmışım yukarıda "Her iki tetiğin altında mesafesini ayarlayabileceğiniz sürgüler mevcut, basma mesafesi kısaltılabiliyor" yani yazılımsal değil mekanik olarak kısıtlanıyor bu da %25-30 civarı tetikler, yavaş gidişe sebep olur.

Bak ne yazmışım yukarıda "Her iki tetiğin altında mesafesini ayarlayabileceğiniz sürgüler mevcut, basma mesafesi kısaltılabiliyor" yani yazılımsal değil mekanik olarak kısıtlanıyor bu da %25-30 civarı tetikler, yavaş gidişe sebep olur.
Konuyu detaylıca incelemedim, bu ayarın mekanik olduğunu keşke en başta belirtseydiniz, böylece tartışma olmazdı. Ben mesajlarımda yazılımsal hassasiyet ayarından bahsettiğimi iyice belirttiğimi düşünüyorum.

Şu edilen kavganın aynısı yemin ederim:rofl:

İnceleme detaylı ve güzel olmuş hocam. Sadece başlıkları daha büyük fontlar ve farklı renklerle yapsaydınız, birde fotoğrafları sonlara değil her başlığın altında bir yere koysanız çok daha profesyonel durur.