Zipik Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 556 Çözümler 1 Beğeniler 361 5 Ocak 2025 #1 John'u ve Faith'i öldürdüm. Şimdi ise karşıma bir doktor çıktı. Benden 2 adet kokarca ve 3 adet boz ayı derisi istiyor ama hiçbir yerde boz ayısı bulamıyorum. Amerikan siyah ayısı var, onu da saymıyor. Nereden bulabilirim bu boz ayısını? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
John'u ve Faith'i öldürdüm. Şimdi ise karşıma bir doktor çıktı. Benden 2 adet kokarca ve 3 adet boz ayı derisi istiyor ama hiçbir yerde boz ayısı bulamıyorum. Amerikan siyah ayısı var, onu da saymıyor. Nereden bulabilirim bu boz ayısını?
Çözüm 1 1 1247 5 Ocak 2025 Jacob bölgesinde bulabilirsin. Where can I find grizzly bears? :: Far Cry 5 General Discussions I can't find them anywhere, at the black bear locations it's just black bears. steamcommunity.com Ekstra olarak başarım yapacaksan şu videoya da bakabilirsin. Bu tarz şeyleri anahtar İngilizce kelimeler ile aratırsan cevaba direkt ulaşırsın.
Jacob bölgesinde bulabilirsin. Where can I find grizzly bears? :: Far Cry 5 General Discussions I can't find them anywhere, at the black bear locations it's just black bears. steamcommunity.com Ekstra olarak başarım yapacaksan şu videoya da bakabilirsin. Bu tarz şeyleri anahtar İngilizce kelimeler ile aratırsan cevaba direkt ulaşırsın.
1 1247 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 3.053 Çözümler 72 Beğeniler 2.266 5 Ocak 2025 #2 Jacob bölgesinde bulabilirsin. Where can I find grizzly bears? :: Far Cry 5 General Discussions I can't find them anywhere, at the black bear locations it's just black bears. steamcommunity.com Ekstra olarak başarım yapacaksan şu videoya da bakabilirsin. Bu tarz şeyleri anahtar İngilizce kelimeler ile aratırsan cevaba direkt ulaşırsın. Artı 0 Eksi Çözüm
Jacob bölgesinde bulabilirsin. Where can I find grizzly bears? :: Far Cry 5 General Discussions I can't find them anywhere, at the black bear locations it's just black bears. steamcommunity.com Ekstra olarak başarım yapacaksan şu videoya da bakabilirsin. Bu tarz şeyleri anahtar İngilizce kelimeler ile aratırsan cevaba direkt ulaşırsın.