Dinlenmek için hacı sakalı lazım hocam.Akşam sana dedik alma diye, sakalımız da var oysa ama![]()
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 26 Aralık 2023
Bu serinin grafik ve gameplay yönünden Prime noktası Far Cry 6'dır. Hikaye yönünden ve dönemine göre iyi sayılabilecek oyunlar arasında olan oyunu ise Far Cry 3'tür. Ubisoft, durmadıkça seriyi devam ettirirler gibi.
Luna1057
Yetkin
İlk başlarda çok sıkılmıştım oynarken ama tekrar bir şans verebilirim belki.Aslında Far Cry 6 iyi ya. 3'ten sonra seriden bayağı soğumuştum ama şu an 6'yı oynuyorum, sarıyor.
- Makaleler
- 1
Far Cry New Dawn'a yeni oyun gözüyle bakman hata.
1 yıl bile geliştirilmemiş bir oyundan bahsediyoruz. Mekanikler 5. oyunun aynısı, hikaye zaten kopuk kopuk. Motion Capture'la Ara sahne yapmaya vakit bile bulamamışlar. Sonuçta ise çok kötü bir oyun değil, mekanikler 3. oyundan beri tatmin ediyor. Bir şekilde bu oyundan da sıkılmıyorsun.
1 yıl bile geliştirilmemiş bir oyundan bahsediyoruz. Mekanikler 5. oyunun aynısı, hikaye zaten kopuk kopuk. Motion Capture'la Ara sahne yapmaya vakit bile bulamamışlar. Sonuçta ise çok kötü bir oyun değil, mekanikler 3. oyundan beri tatmin ediyor. Bir şekilde bu oyundan da sıkılmıyorsun.
Luna1057
Yetkin
Buna katılıyorum. Devam ettikçe sıkılmıyorsun fakat oyun çok da içine çekmiyor gibi.Sonuçta ise çok kötü bir oyun değil, mekanikler 3. oyundan beri tatmin ediyor. Bir şekilde bu oyundan da sıkılmıyorsun.
- Makaleler
- 1
5. oyunu oynamadıysan, zaten hikaye ilgini çekmiyor, ana görevler ise yan görev kıvamında olduğu için mekanikler dışında zevk alabileceğin bir şey yok.Buna katılıyorum. Devam ettikçe sıkılmıyorsun fakat oyun çok da içine çekmiyor gibi.
Eğer oyunu bitirmeyi planlıyorsan, yan taraftan dizi ya da film aç öyle, çok iyi oluyor. Tüm Ubisoft oyunları için tavsiye ederim.