dark_1234

Deneyimli
Merhaba. Klavye sorunsuz ama herhangi bir mouse takınca gecikmeler, donma, lag hatta direk bağlantı kopması oluyor. Kablolu ve kablosuzda fark yok. Ne yaptıysam şunu çözemedim. Sürücüler güncel ve sorunsuz.

En az 6 mouse denedim tasaruf ayarları kapalı.

Son düzenleme:
Her portta denedim mouseler standard ofis fareleri 1200DPI mcu nedir?

Ofis faresi ise muhtemelen iki cihazın bağlantıları kesişmiş ve bu da yavaşlamaya neden olmuş olabilir. Mcu mouse işlemcisi demektir. Ofis farelerinda genellikle kötü mcu olduğu için bu gibi durumlar yaşanabilir.

Ürünü varsa farklı bir bilgisayarda deneme şansınız var mı? Önceden böyle miydi yoksa yeni mi oldu?

Ofis faresi ise muhtemelen iki cihazın bağlantıları kesişmiş ve bu da yavaşlamaya neden olmuş olabilir. Mcu mouse işlemcisi demektir. Ofis farelerinda genellikle kötü mcu olduğu için bu gibi durumlar yaşanabilir.

Ürünü varsa farklı bir bilgisayarda deneme şansınız var mı? Önceden böyle miydi yoksa yeni mi oldu?

Hocam şimdi dediğim gibi elimde 5 tane mouse var ve daha yeni aldığım bir ofis faresi var onu test ettim sorunsuz çalışıyor diğer cihazlarda sorunsuz nedense ana PC de hep böyle oluyor.

Hocam şimdi dediğim gibi elimde 5 tane mouse var ve daha yeni aldığım bir ofis faresi var onu test ettim sorunsuz çalışıyor diğer cihazlarda sorunsuz nedense ana PC de hep böyle oluyor.

Ana PC'nin donanımında ya da portlarında bir sorun olabilir o zaman. Fazla teknik bilgim yok ancak tüm PClerde olup bir tek ana PC de olmuyorsa ana PC de sorun vardır. PC'den daha iyi anlayan birisi daha iyi cevap verebilir size. Yardım edemediysem kusura bakmayın.