SteelSeries Rival 3 alabilirsin. Ben de gamepad kullanıcısıyım ancak mouse kullanarak oynadığım oyunlarda da gayet memnunum. F/P ürünü tamamen. Sade, ucuz, uzun ömürlü ve kullanışlı.

Ek olarak yıllardır çözülemeyen kronik lod scroll sorunuda yanında hediye veriyorlar bu mouse alınca kaçırmayın bence de.

1000-2500 TL arası. 1000 lira altına artık bir şey önermek benim açımdan mantıklı gelmiyor. Tabii çok işim yok ama almışken en iyisini alayım diyorsanız 4K civarına kadar yolu var. O bütçenin üstüne çıkınca magnezyum kaplama modeller falan oluyor. Orası tamamen ayrı bir klasman.

1000-2500 TL arası. 1000 lira altına artık bir şey önermek benim açımdan mantıklı gelmiyor. Tabii çok işim yok ama almışken en iyisini alayım diyorsanız 4K civarına kadar yolu var. O bütçenin üstüne çıkınca magnezyum kaplama modeller falan oluyor. Orası tamamen ayrı bir klasman.
Ben en az 5 yıl gitsin diyorum. Zırt pırt bir şey yenilemek gibi bir huyum yok. Şu an Everest marka mouse kullanıyorum. 5 TL'ye almıştım. Siz ne önerirsiniz? @SF26