- Makaleler
- 23
Oyunları Gamepad ile oynayacağım. Fareyi pek kullanmayacağım. Ne almalıyım? Tutuş şeklim fingertip grip.
Son düzenleme:
Sanırım bunda Çift tıklama sorunu vardı. Yine de düşüneceğim. Teşekkür ederim.Steelseries Rival 3 alabilirsin. Ben de gamepad kullanıcısıyım ancak mouse kullanarak oynadığım oyunlarda da gayet memnunum. F/P ürünü tamamen. Sade, ucuz, uzun ömürlü ve kullanışlı.
SteelSeries Rival 3 alabilirsin. Ben de gamepad kullanıcısıyım ancak mouse kullanarak oynadığım oyunlarda da gayet memnunum. F/P ürünü tamamen. Sade, ucuz, uzun ömürlü ve kullanışlı.
Daha iyi bir öneri gelmezse Rival 3'e muhtaç kaldık.Ek olarak yıllardır çözülemeyen kronik lod scroll sorunuda yanında hediye veriyorlar bu mouse alınca kaçırmayın bence de.
Oyunları Gamepad ile oynayacağım. Fareyi pek kullanmayacağım. Ne almalıyım? Tutuş şeklim fingertip grip.
Yorumları iyiymiş. Fakat en az 5 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum. Başka öneriniz var mı?
Ben en az 5 yıl gitsin diyorum. Zırt pırt bir şey yenilemek gibi bir huyum yok. Şu an Everest marka mouse kullanıyorum. 5 TL'ye almıştım. Siz ne önerirsiniz? @SF261000-2500 TL arası. 1000 lira altına artık bir şey önermek benim açımdan mantıklı gelmiyor. Tabii çok işim yok ama almışken en iyisini alayım diyorsanız 4K civarına kadar yolu var. O bütçenin üstüne çıkınca magnezyum kaplama modeller falan oluyor. Orası tamamen ayrı bir klasman.