spre0nix Becerikli Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 54 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 26 Yer Erzurum 29 Nisan 2025 #11 Zeitnot dedi: Ben gördüm, ilk denemede. Genişletmek için tıkla... Bayağı farklı markalar denedim. Çok büyük MHz farkı yoksa hiçbir sorun olmadı. "Kendi şansıma mı?" diye internete baktım, insanlarda MHz ve voltajın aynı veya yakın değerlerde olduğu sürece sorun olmayacağını söylemişler.
Zeitnot dedi: Ben gördüm, ilk denemede. Genişletmek için tıkla... Bayağı farklı markalar denedim. Çok büyük MHz farkı yoksa hiçbir sorun olmadı. "Kendi şansıma mı?" diye internete baktım, insanlarda MHz ve voltajın aynı veya yakın değerlerde olduğu sürece sorun olmayacağını söylemişler.
KS KS 1 16108 Becerikli Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 258 Beğeniler 74 1 Mayıs 2025 #12 Arkadaşlar denedim. Bilgisayar açma tuşuna bastım 1 saniye açık kaldı sonra geri kapandı. Hemen çıkarttım RAM'leri.
Arkadaşlar denedim. Bilgisayar açma tuşuna bastım 1 saniye açık kaldı sonra geri kapandı. Hemen çıkarttım RAM'leri.