Kalitesini düşürdüler normal.
Evet. Direkt bizim mutfaktan bir fast food muhtemelen daha sağlıklı olacaktır. Şahsen bizim köfte ekmekleri, burger köftesine tercih ederim her haliyle.Zaten genelde canın çeker ancak yerken öyle pek de önemli bir şey olmadığını anlarsın. Araya böyle daha sağlıklı hissettirebilecek döner, köfte ekmek falan katmak lazım.
Bakliyat yemeği de yaptım bu hafta. Salı günü bulgur pilavı ve nohut yaptım. Bayağı iyiydi. Gün içerisinde zaten meyve tüketiyorum. Geçen sene multivitamin alıyordum ama tamamen saldım. Sebzeyi de çoğunlukla salatadan karşılıyorum ama bazen direkt lokantada yiyorum eğer evde yemek yapmaya vaktim olmazsa. Mesela çoğu kişi ıspanak yemeğini sevmiyor ama bence muazzam bir yemek. Yumurtalısı midemi bulandırmasa çok daha iyi olacak. Bunların dışında karnabahar, brokoli haşlayıp salatasını çok yaptım öyle. Kırmızı eti de genelde sulu yemeklerin içinde ya da sote halde seviyorum. Uzun süredir ızgara mangalda yemediğim için çok aramıyorum.Sürekli de tavuğa abanmayın hocam. Sebze, meyve, kırmızı et, baklagiller bunlar da elzem bizim için.
Tavuk düzgün pişmeyince çok rezil oluyor. Bazı Popeyes şubeleri baştan savma yemek yapıyor ama denetleyen mekanizma olmayınca kimsenin umurunda değil. Ancak ne zaman birisi zehirlenir ve bunu kamuoyuna duyurur, o zaman ekstrem önlemler alırlar.