Fatih ağında Proton VPN çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    fatih vpn

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. DYK kursunda Fatih ağına bağlandım ancak Proton VPN çalışmıyor.
ProtonVPN uygulamasının çalışarak internet erişimini gerçekleştirmeyi nasıl sağlayabilirim?

Merhaba @29 @L0stl3ss @Emrecngz @3787 @The Shorekeeper @CyberCihan @umut @NoobSolid26 @Falconpolat ve @Emir Bozat yanıtınız için teşekkür ederim.
ProtonVPN Turkcell Mobil'de, evdeki sabit internette ve KTB-Misafir ağında çalışıyor.
Fatih ağında çalışmıyor.
İletişim kuralını değiştirdim işe yaramadı.
Ücretsiz konumlardan Japonya, Amerika ve Hollanda var ama onlarca sunucudan hiçbirine bağlanmadı.
Önerdiğiniz Cloudflare Warp VPN çalışmıyor.
Ek olarak ne önerirsiniz?

Fatih ağlarının sertfitikaları oluyor olması lazım onları kurdunuz mu? Warp bile çalışmıyorsa öh yani.

Lisedeyken Fatih için psiphon kullanırdık ama hepsini fixlediler zamanında. Çalışmaması normal.

Dedim ya, Fatih ağında bilinen bütün VPN'ler engellendi. Aşmanın yolları elbet vardır, bulmak lazım.

Bir sürü VPN test ettikten sonra sonunda çalışan bir tane buldum. Betternet kullanın şu anda çalışıyor ve kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…