Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Şimdi doğrudan sorunsuz girebiliyorum desem onu da engelleyecekler o yüzden haklı değilsin.TÜrkiye genelinde engelleme kararı alındı. O aracın illa bir VPN olması gerekmiyor da sadece sitelere giriş yapacaksanız cloudflare WARP kullanın.
@Falconpolat ?
Psiphon pro deneyin kesinlikle çalışıyor.
pars
Üstün
Merhaba @29 @L0stl3ss @Emrecngz @3787 @The Shorekeeper @CyberCihan @umut @NoobSolid26 @Falconpolat ve @Emir Bozat yanıtınız için teşekkür ederim.
ProtonVPN Turkcell Mobil'de, evdeki sabit internette ve KTB-Misafir ağında çalışıyor.
Fatih ağında çalışmıyor.
İletişim kuralını değiştirdim işe yaramadı.
Ücretsiz konumlardan Japonya, Amerika ve Hollanda var ama onlarca sunucudan hiçbirine bağlanmadı.
Önerdiğiniz Cloudflare Warp VPN çalışmıyor.
Ek olarak ne önerirsiniz?
ProtonVPN Turkcell Mobil'de, evdeki sabit internette ve KTB-Misafir ağında çalışıyor.
Fatih ağında çalışmıyor.
Ücretsiz konumlardan Japonya, Amerika ve Hollanda var ama onlarca sunucudan hiçbirine bağlanmadı.
Önerdiğiniz Cloudflare Warp VPN çalışmıyor.
The Shorekeeper
Üstün
Merhaba @29 @L0stl3ss @Emrecngz @3787 @The Shorekeeper @CyberCihan @umut @NoobSolid26 @Falconpolat ve @Emir Bozat yanıtınız için teşekkür ederim.
Fatih ağında çalışmıyor.
Önerdiğiniz Cloudflare WARP VPN çalışmıyor.
Eki Görüntüle 17697Eki Görüntüle 17698Eki Görüntüle 17699
Dedim ya, Fatih ağında bilinen bütün VPN'ler engellendi. Aşmanın yolları elbet vardır, bulmak lazım.
Alper Samur
Uzman
Bir sürü VPN test ettikten sonra sonunda çalışan bir tane buldum. Betternet kullanın şu anda çalışıyor ve kullanıyorum.
Merhaba arkadaşlar. DYK kursunda Fatih ağına bağlandım ancak Proton VPN çalışmıyor.
ProtonVPN uygulamasının çalışarak internet erişimini gerçekleştirmeyi nasıl sağlayabilirim?
Eki Görüntüle 17628
Eki Görüntüle 17629
Eki Görüntüle 17630
Bunu dene:
VPN PotatoVPN - WiFi Proxy - Apps on Google Play
Super unlimited proxy,privacy protection & data shield on public WiFi hotspot