Beyazıt

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Selam dostlar, iyi Sosyaller;

Sözleşmem bu aydan sonra bitiyor ve yeni tarifeye geçmem gerekiyor. Şu anda 750DK 750SMS 5GB paketine 120TL ödüyorum. (TT)

Maksimum 150TL en iyi interneti sunan paket öneriniz var mı? Operatör değişikliği de yapabilirim sıkıntı yok. En önemlisi internet.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NetGSM’ye bakabilirsin. Tahhütsüz ancak kontörlü kullanamıyorsunuz. Her zaman bir paketiniz olması lazım. Şu an fiyatları çok iyi. Ancak taahhüt olmadığı için ileride fiyatlarının ne olacağı belirsiz. Bu arada Turkcell baz istasyonu kullanıyor.
IMG_3737.webp

NetGSM’ye bakabilirsin. Tahhütsüz ancak kontörlü kullanamıyorsunuz. Her zaman bir paketiniz olması lazım. Şu an fiyatları çok iyi. Ancak taahhüt olmadığı için ileride fiyatlarının ne olacağı belirsiz. Bu arada Turkcell baz istasyonu kullanıyor.Eki Görüntüle 29101
NetGSM baktım ancak hiç kafama yatmadı. Banka mesajları vs gelmiyormuş artı olarak çok yeni bir firma geçeceğimi düşünmüyorum.

Teknosacell yeni müşterilere hediye çeki falan veriyordu fiyatları da fena değildi ona bir bak istersen.

Selam dostlar, iyi Sosyaller;

Sözleşmem bu aydan sonra bitiyor ve yeni tarifeye geçmem gerekiyor. Şu anda 750DK 750SMS 5GB paketine 120TL ödüyorum. (TT)

Maksimum 150TL en iyi interneti sunan paket öneriniz var mı? Operatör değişikliği de yapabilirim sıkıntı yok. En önemlisi internet.

Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam her zaman uyguladığımız taktik.
Müşteri hizmetlerini arıyoruz.
Hattı iptal etmek istediğinizi söylüyorsunuz.
Fiyat sebepleri yüzünden olduğunu aktarıyoruz.
Sizi üst kişilerine yönlendiriyor.
Ben genel temsilciye kadar diliyorum.
O en uygun tarifeyi veriyor.
Türk Telekom da kalın derim.