Ağustos-Eylül gibi gitmiştim hocam.Sakuralar Nisan ayının ortasında açar Mayıs sonlarında azalmaya başlar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Aralık 2023
Hiçbir ülkenin tarih sayfaları toz pembe değildir.Uzak doğudaki bütün ülkeler leş.![]()
Japonya, Çin, Kore, Tayvan cart curt. Alayı boktan.
Savaş suçlarından sonra Japonya;
Geçmişte Japon halkının yaptığı kötü eylemler ilginç Japon kültürünü ve güzel coğrafyasını değiştirmiyor.
O zamanda çiçek olmaz ki zaten. Çok normal görmemeniz. Nisan sonu gibi gidilmesi lazım. Turistler de en çok o dönem gidiyor zaten.
TheEren459
Başarılı
Ah keşke Japonlar Pearl Harbor'a saldırmasalardı. Radyasyon yüzünden evrim geçirdiler.
Cimbom_44
Yetkin
Kore ile kardeş ülkeyiz arkadaşlar. Nedeni Kore'ye Kore Savaşı'nda yardım ettik. Hatta bununla kalmayıp adamlara savaş kazandık.
TheEren459
Başarılı
Kore ile kardeş ülkeyiz arkadaşlar. Nedeni Kore'ye Kore Savaşı'nda yardım ettik. Hatta bununla kalmayıp adamlara savaş kazandık.
Aynen.
- Makaleler
- 9
Kore ile Japonya'ya gitmek isterim.
Cimbom_44
Yetkin
Çok tatlı insanlar. Kızları da güzel ama 
.
Surface Area 50
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben Güney Kore diyorum
. Dolaylı olarak Hyundai - Kia - Samsung yandaşı da olabilirim bundan dolayı
...
Bir de üstüne Amerika’nın uydu ülkesi olmasını da getirince tadından yenmezGüney Kore diyenlerin mevzuya ilgi ve alaka şu seviyede:
Eki Görüntüle 47838
Patronlara işçiyi günde 21,5 saat çalıştırmak serbest mesela.
Bu da haftalık zorunlu mesai saatinin 69 saate çıkması üzerine, yeni bir haber:
Eki Görüntüle 47843
Adamlar o kadar çok çalıştırılıyor ki çocuk bile yapacak vakitleri olmuyor. Onca teşvike rağmen aile başına doğum oranı 0,8 falan olmalı. İğrenç hayatları var.
Yeni konular
-
-
iPhone'da YouTube pencereyi arkaya alınca videoyu oynatmaya devam ediyor
- integralsavar
-
-
-
-
-
-