PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
IMG-20250923-WA0000.webp

Faz 1 akıllı tahtaya Reunion 7 kurup klavye mouse bağlayıp normal PC gibi kullanacaktık. Önce kurulum ekranı geldi ama diskler gözükmüyordu. Sonra F7 spamlayip USB'yi seçince bu ekran gelmeye başladı. Ne yapabilirim?

Kurulum esnasında USB'yi çıkarttın mı? Yanlış zamanda çıkarttığından olabilir. Yeniden kurmayı dene. Ama benim önerim Reunion 7 kurmak yerine Windows 10 LTSC kur. Ne kadar tabanı aynı olsa da yüklemek biraz saçma akıllı tahtaya.

Kurulum esnasında USB'yi çıkarttın mı? Yanlış zamanda çıkarttığından olabilir. Yeniden kurmayı dene. Ama benim önerim Reunion 7 kurmak yerine Windows 10 LTSC kur. Ne kadar tabanı aynı olsa da yüklemek biraz saçma akıllı tahtaya.
Akıllı tahtaların işlemcileri genelde eski nesil i3 işlemciler oluyor. Windows 10'u rahatça kullanabilirler mi?

Hocam diskler gozukmeyince repair your computer e bastım sonra bu ekran çıktı bir daha da kurulum ekranı gelmedi
BIOS'a girebilir misin? BIOS üzerinden Boot ile Windows kurabilirsin belki. Reunion hakkında pek bir bilgim yok maalesef ve modlanmış bir Windows kullanmanızı da önermem.

Hocam zaten reunion 7 win 10 ltsc oluyor tek farkı dıştan Windows 7.
Akıllı tahtaların işlemcileri genelde eski nesil i3 işlemciler oluyor. Windows 10'u rahatça kullanabilirler mi?

BIOS'a girebilir misin? BIOS üzerinden Boot ile Windows kurabilirsin belki. Reunion hakkında pek bir bilgim yok maalesef ve modlanmış bir Windows kullanmanızı da önermem.
Normal açılışta direk BIOS'a atıyor zaten. Evet i3 2310M var.

Hocam kurulum esnasında çıkarmadım hata aldiktan sonra ve kurulum ekranı yokken tak-çıkar yaptım.