Çin'den aldığım, tek amacı duvar arkasındaki kabloları bulmak olan cihaz çalışmıyor. Muhtemelen dandik Amerikan evleri için tasarlanmış. İçini açıp baktığımda, küçük bir bakır telden yapılmış bobin benzeri bir şey gördüm ama tel çok inceydi. Muhtemelen bununla algılama yapmaya çalışıyor.

@EmirhanRadicus , Aneng M113'e bakabilirsin. Bende dediğin gibi bir durum yok. Prizden almaya başla en kötü.
Hocam bu aneng 113 gerçekten duvarın arkasındaki kabloyu algılıyor mu? Çünkü gerçekten bu iş çok yordu, 3 tane ürün aldım bu iş için ve hiçbirisi işe yaramadı.

Son düzenleme:
@EmirhanRadicus , daha önce belirttiğim gibi, algılıyor. Prizden almaya başlayın yapmadan önce, yavaş yavaş yukarı çıkartın. Ben kendi evimde test ettim, 20CM'lik tuğla duvardan bahsediyorum, odaları ayırmak için olan duvardan. Onların arasındakini fark ediyor. 3 kademeli, düz prizlerde 1 kademe uyarı yakıyor. Sigorta kutusu gibi yerlerde 3-4 kademe yakıyor. Yani evet, çalışıyor. Test videosuna da bakabilirdiniz.

Bunun da NCV'si aşırı kaliteli değil zaten ancak iş görüyor. Yani sigorta kutusundan itibaren duvarı takip edin, ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten. Veya prizden işte.