Detaylar
Kim cevapladı?Epic Games'te de 450 TL civarı fakat Steam tercihimizdir. (Bu arada Epic indirim haftalarını Steam ile aynı anda yapmaya başlamış, bu adamlarda bir cesurluk var.)
Size çok etik bir soru soracağım, alınır mı?
Bu fiyata alınır, düştüğü fiyat çok iyi.
Ben pek futbol oyunu sevmiyorum ama alsam mı diye bir kararsız kaldım. Babamla oynardık.
Hakok
Başarılı
Az bir süre oynayıp bir daha yüzüne bakmayacaksanız parayı başka oyunlara harcamak daha mantıklı ama bana sorarsanız futbol sizi eğlendiriyorsa alın. Bir tane de kol alırsınız eğlendirir. Ama yine de sizin kararınız.
FIFA 23 var. Ona rağmen sizce alınır mı?Az bir süre oynayıp bir daha yüzüne bakmayacaksanız parayı başka oyunlara harcamak daha mantıklı ama bana sorarsanız futbol sizi eğlendiriyorsa alın. Bir tane de kol alırsınız eğlendirir. Ama yine de sizin kararınız.
Daha düşmez deyip 600'e alan ben:
Her indirim fiyatı daha da düşen FC 24:
FC25'i bekleyen ben.Daha düşmez deyip 600'e alan ben:
![]()
![]()
Epic Games'te de 450 TL civarı fakat Steam tercihimizdir. (Bu arada Epic indirim haftalarını Steam ile aynı anda yapmaya başlamış, bu adamlarda bir cesurluk var.)
Keşke Gamepass almadan önce haberim olsaydı.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Ben zamanında 200TL'ye mi ne almıştım Epic Games'ten. Nays'ın kampanyaları çok daha iyiydi o zamanlar.
%20'sini geri veriyordu ve 200 TL'ydi limit diye biliyorum aylık. Şu an %10 ve limit 50 TL çok düşük gerçekten.Ben zamanında 200TL'ye mi ne almıştım Epic Games'ten. Nays'ın kampanyaları çok daha iyiydi o zamanlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-