FC 24 açılmıyor. Dosyalarını doğrulayacağım lakin nasıl yapılıyor bilmiyorum. Nereden doğrulanıyor bu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Orada normalde olması gerekiyor ama yok. Çözümünü buldum. EA'in uygulamasına girip "Repair" tuşuna basmak gerekiyormuş.Epic Games kütüphanesine girin, oyunun isminin yazdığı yerin yanında üç nokta olması lazım. Ona tıklayıp “Doğrula”yı seçin.
- Makaleler
- 4
Epic Games kütüphanesine girin, oyunun isminin yazdığı yerin yanında üç nokta olması lazım. Ona tıklayıp “Doğrula”yı seçin.FC 24 açılmıyor. Dosyalarını doğrulayacağım lakin nasıl yapılıyor bilmiyorum. Nereden doğrulanıyor bu?
Orada normalde olması gerekiyor ama yok. Çözümünü buldum. EA'in uygulamasına girip "Repair" tuşuna basmak gerekiyormuş.Epic Games kütüphanesine girin, oyunun isminin yazdığı yerin yanında üç nokta olması lazım. Ona tıklayıp “Doğrula”yı seçin.
- Makaleler
- 4
Yönet diye bir seçenek var mı?Orada normalde olması gerekiyor ama yok. Çözümünü buldum. EA'in uygulamasına girip "Repair" tuşuna basmak gerekiyormuş.
Yok hocam. Doğruladıktan sonra oyun açıldı bu arada.
- Makaleler
- 4
Orada öyle bir seçenek vardı diye hatırlıyorum. Ayarlara veya başka bir yere taşınmış olabilir. Bir süredir Epic Games kullanmadığım için bilmiyorum. Yine de EA üzerinden doğrulama yaptıysanız sıkıntı yok.
Muhtemelen harici EA oyunu olduğu için yok. Ayarlara baktım yoktu.Orada öyle bir seçenek vardı diye hatırlıyorum. Ayarlara veya başka bir yere taşınmış olabilir. Bir süredir Epic Games kullanmadığım için bilmiyorum. Yine de EA üzerinden doğrulama yaptıysanız sıkıntı yok.
tolgaaydın77
Üyecik
FC 24 açılmıyor. Dosyalarını doğrulayacağım lakin nasıl yapılıyor bilmiyorum. Nereden doğrulanıyor bu?
Hocam bu sorunu nasıl çözdünüz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Sorunsuz çalışan sistem için BIOS güncellemesi yapmak şart mı?
- deckardvibes
-
-