hovarda

Yetkin
Yer
Samsun
Arkadaşlar ben normalde PES'ciyim PES işi berbat ettiği için FC 25 aldım bu da zormuş oyunculardan topu alamıyorum X e başıyorum ama bön bön bakıyorlar yöntemi söyleyebilecek var mı?

Markaja alarak defans yap. Çevremdeki herkes bunu söylüyor çevremde oynayıp defans yapabilen tek insan benim :D Koşan adama arkasından müdahalede bulunma. Profesyonel seviyede oynuyorsan bi üstüne geç alışmaya çalış seviyeni arttır.

Üzerine gelen adama veya arkasında gittiğin adama x ile müdahale yapacaksın. Ayrıca L2 tuşuyla adamların yengeç gibi hareket edecekler defans yaparken. Öyle defans yapmak daha mantıklı. L2 kullanmadan deliler gibi koşuyor topçu.

Üzerine gelen adama veya arkasında gittiğin adama x ile müdahale yapacaksın. Ayrıca L2 tuşuyla adamların yengeç gibi hareket edecekler defans yaparken. Öyle defans yapmak daha mantıklı. L2 kullanmadan deliler gibi koşuyor topçu.
Hocam kontrolleri farklı olabilir işlevini söyleseydiniz keşke. Ben basit adamım PES kontrolleri ile oynuyorum mesela :D

Taktiksel oynayacaksın ilk başta alışman çok zor olacak pes gibi X ile pres yapıp top kapma yok.
L2 ile adama yaklaşacaksın doğru zamanda kare ile müdahale yapacaksın zamanla elin alışacak ve manuel kaymayı'da öğrenirsin.
0'dan defans işini anlatmak çok zor oynayarak öğrenebilirsin anca. L2 yuvarlak ile kayarsan daha iyi kaymalar olur dümdüz yuvarlak ile kayınca çok anlamsız oluyor topla ve oyuncu ile alakası olmuyor.