Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Markaja alarak defans yap. Çevremdeki herkes bunu söylüyor çevremde oynayıp defans yapabilen tek insan benim
Koşan adama arkasından müdahalede bulunma. Profesyonel seviyede oynuyorsan bi üstüne geç alışmaya çalış seviyeni arttır.
LA Knight
Üstün
Üzerine gelen adama veya arkasında gittiğin adama x ile müdahale yapacaksın. Ayrıca L2 tuşuyla adamların yengeç gibi hareket edecekler defans yaparken. Öyle defans yapmak daha mantıklı. L2 kullanmadan deliler gibi koşuyor topçu.
- Makaleler
- 5
Hocam kontrolleri farklı olabilir işlevini söyleseydiniz keşke. Ben basit adamım PES kontrolleri ile oynuyorum meselaÜzerine gelen adama veya arkasında gittiğin adama x ile müdahale yapacaksın. Ayrıca L2 tuşuyla adamların yengeç gibi hareket edecekler defans yaparken. Öyle defans yapmak daha mantıklı. L2 kullanmadan deliler gibi koşuyor topçu.
6447
Başarılı
Taktiksel oynayacaksın ilk başta alışman çok zor olacak pes gibi X ile pres yapıp top kapma yok.
L2 ile adama yaklaşacaksın doğru zamanda kare ile müdahale yapacaksın zamanla elin alışacak ve manuel kaymayı'da öğrenirsin.
0'dan defans işini anlatmak çok zor oynayarak öğrenebilirsin anca. L2 yuvarlak ile kayarsan daha iyi kaymalar olur dümdüz yuvarlak ile kayınca çok anlamsız oluyor topla ve oyuncu ile alakası olmuyor.
L2 ile adama yaklaşacaksın doğru zamanda kare ile müdahale yapacaksın zamanla elin alışacak ve manuel kaymayı'da öğrenirsin.
0'dan defans işini anlatmak çok zor oynayarak öğrenebilirsin anca. L2 yuvarlak ile kayarsan daha iyi kaymalar olur dümdüz yuvarlak ile kayınca çok anlamsız oluyor topla ve oyuncu ile alakası olmuyor.