Makaleler
50
Merhaba,

FC 26'daki online etkinliklerde input lag sorunu yasiyorum ve nasil cozecegimi bilmiyorum.

Biraz bakindigim kadariyla bu sorunu globalde de yasayanlar olmus ama bu tarz problemleri cozmek konusunda pek bir bilgim yok.

Sorun sadece FC 26 kaynakli mi yoksa direkt internetimle mi kaynakli, o kismi bilmiyorum cunku uzun zamandir online oyun pek oynamiyorum ama en son CS 2 ve FH5 oynadigimda boyle bir sorun yasamamistim.

Bufferbloat kaynakli olabilecegini de dusundugumden sonucu ekliyorum.

Screenshot_20251217_130940_Gallery.webp

Merhaba,

FC 26'daki online etkinliklerde input lag sorunu yasiyorum ve nasıl cozecegimi bilmiyorum.

Biraz bakindigim kadariyla bu sorunu globalde de yasayanlar olmus ama bu tarz problemleri cozmek konusunda pek bir bilgim yok.

Sorun sadece FC 26 kaynakli mi yoksa direkt internetimle mi kaynakli, o kısmı bilmiyorum cunku uzun zamandir online oyun pek oynamiyorum ama en son CS 2 ve FH5 oynadigimda boyle bir sorun yasamamistim.

Eki Görüntüle 211304

Bence EA Play Launcher'ı sorunlu, hiçbir oyunda asla kasmayan bilgisayarım EA Launcher kullanarak açtığım oyunlarda kasıyor. Bu firmanın oyunları alınmaz bence.

Bence EA Play Launcher'ı sorunlu, hiçbir oyunda asla kasmayan bilgisayarım EA Launcher kullanarak açtığım oyunlarda kasıyor bu firmanın oyunları alınmaz bence.
FC 25'te ve FC 24'te bu sorunu yasamiyordum. FC 26 kaynakli oldugunu dusunuyorum. Bunun disinda EA uzerinden oynadigim baska oyunlarda da sorun yoktu.

FC 24 ve FC 26'da stuttering başıma geldi. Bunun bariz bir çözümü yok EA'nın bu tür sorunları artık bug gibi bir şeye dönüştü. Sistemle, internetle veya gamepad ile alakalı bir durum değil. Oyun ayarlarından stabilizasyonu kötü etkileyen Telli Saç vb. şeyleri kapatarak tekrar denedim. Bendeki stuttering hala devam ediyor, ekran kartı driverından birkaç ayar yapıyorum oyun çok akıcı hale geliyor ama aynı ayarlarda birkaç gün sonra tekrar aynı sorunu yaşıyorum oyun oynatmıyor. Bunu araştırdığımda 4k dolarlık sistemlerde bile sorun yaşayan globalde onlarca sayfa yardım postu gördüm. Senin input lag sorunu da muhtemelen böyle bir şey, çözümü kesin olarak belli değil, bir süre sonra güncellemelerle çözülecek bir sorun gibi duruyor. Ben kendi yaşadığım hatadan örnek verdim, FIFA 22'den beri oynuyorum genelde Ocak'ta gelen güncellemelerle input lag, stuttering gibi sorunları çözüyorlar. Oyuncular genel olarak hiçbir oyunda yaşamadığı sorunları yıllardır FC'de yaşıyor. Siz yine de ayarlardan eşleşme seçeneklerinden "Yakın Konumdan Eşleştirme" seçeneğini "Hayır" yapmayı deneyin.

Merhaba,

FC 26'daki online etkinliklerde input lag sorunu yasiyorum ve nasıl cozecegimi bilmiyorum.

Sorun sadece FC 26 kaynakli mi yoksa direkt internetimle mi kaynakli, o kısmı bilmiyorum cunku uzun zamandir online oyun pek oynamiyorum ama en son CS 2 ve FH5 oynadigimda boyle bir sorun yasamamistim.

Eki Görüntüle 211304

Aynı sorun bende de vardı. MSI Katana B13V laptopum var. Fanlarımı fulleyince düzeliyor sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bufferbloat yapıp hala aynı sonucu alıyorsan IPV6'yı kapat, tekrar test et.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (54).webp
    Ekran Görüntüsü (54).webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 28