Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsmail Yıldız

Başarılı
Fedora Linux kullanıyorum, dosyalar uygulamasına girdiğimde böyle bir şey gördüm. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum ve neden orada olduğunu anlamadım.

1706962813403.webp

1706962835600.webp

Çözüm
Yerel ağınızda FTP sunucusu açmış bir cihaz olabilir. Hataya bakınca bu sunucunun kapalı olduğu gözüküyor. Soldaki "192.168.0.27" yazan IP adresinin sağındaki ok tuşuna basarak bu konumu kaldırabilirsiniz.
Yerel ağınızda FTP sunucusu açmış bir cihaz olabilir. Hataya bakınca bu sunucunun kapalı olduğu gözüküyor. Soldaki "192.168.0.27" yazan IP adresinin sağındaki ok tuşuna basarak bu konumu kaldırabilirsiniz.

Hocam o ok işareti bağlantıyı kesmek için kullanılıyor. IP adresinin üstüne gelince bir URL çıkıyor, arama çubuğuna yapıştırdığım zaman bir web sayfası açılmıyor, sadece o URL'yi Web'de aratıyor.

Şimdi bağlantıyı kestim. Deneme amaçlı telefonumdan FTP sunucusu açtım ama sunucuyu kendim girmediğim zaman orada gözükmüyor. Korkmam gereken bir şey yok sanırım.

Hocam o ok işareti bağlantıyı kesmek için kullanılıyor. IP adresinin üstüne gelince bir URL çıkıyor, arama çubuna yapıştırdığım zaman bir web sayfası açılmıyor sadece o URL'yi WEB'de aratıyor.

Kaldırmak için söylemiştim zaten. Web sunucusu değil FTP sunucusu, o yüzden tarayıcı ile aratma yapıyor.

Korkmanız gereken bir şey yok.