Reend
Başarılı
Yani aynı şeyin laciverti. GUI'siz kurlumun zor tarafı zaten disk ayarlamak ve archinstall ile yine TUI üzerinden diskleri ayarlıyorsunuz, bazen kafa karıştırabiliyor.Peki archinstall ile kursam Arch'ı? Denemek istiyorum.
Yani aynı şeyin laciverti. GUI'siz kurlumun zor tarafı zaten disk ayarlamak ve archinstall ile yine TUI üzerinden diskleri ayarlıyorsunuz, bazen kafa karıştırabiliyor.Peki archinstall ile kursam Arch'ı? Denemek istiyorum.
Ben Archinstall ile kurdum. Zor bir şey değil. Hala Fedora diyenler var. Bilgileriniz ücretli abonelerin erişimine açık. Bir nevi onlara satılıyor. Sırf bu bile Fedora kullanmamak için yeterli bir sebep. İlla Fedora istiyorum derseniz Ultramarine Linux tavsiye ederim. Telemetri yok, güvenli ve güncel.Peki archinstall ile kursam Arch'ı? Denemek istiyorum.
Peki abi Archinstall ile kursam?
Archinstall ile kurunca eşcinsel olsanız da olur, fark etmez ama palyaço olmayın.Kur. Archinstall komutu ile kurunca eş cinsel olmuyoruz, aynı şekilde manuel kurulum yapınca da havalı olmuyoruz.
Ama Ubuntu kurarsan işte o zaman palyaço olursun.
Ubuntu'dan nefret eden biri daha.Archinstall ile kurunca eşcinsel olsanız da olur, fark etmez ama palyaço olmayın.
Bence FArch keşke Fedora+Arch birleşimi bir şey olsa hiç denemedim Fedora ama bence mantıklı.Sizce hangisi? Bence ikisi de iyi seçimler. Ancak Arch'ta Xbox Gamepad'i driverı AUR'da var. Fedora'da kendin kurman lazım. Bir de Arch Linux, Archinstall ile kurulacak.