Makine Çeviri Feed The Pit Türkçe yama

Mltcsvr

Uzman
30 Haziran 2026'da çıkmış olan Feed the Pit için Gemini Türkçe yamasıdır. Bazı yerlerdeki yazılar metin değil, görsel olduğu için çevrilememiştir. Oyunun şu anda chapter 1'i bulunmaktadır; diğer bölümler eklendikçe yamayı güncellemeye çalışacağım. Kurulum talimatları ZIP içindedir. İyi oyunlar.

İndirme linki: Feed_The_Pit_Turkce_Yama - Google Drive

Son düzenleme:
Emeklerin için çok teşekkürler. Ama oyunun en önemli mekaniklerinden biri olan portal sistemini bozuyor ve çık gir gerektiriyor ki buda levelin başına atıyor. Ayrıca Kart ustasındaki alan seçme önizlemeside bozuluyor. Harita sistemi sıkıntılı yani. Çözebilirsen sevinirim

reisim korsansa

Portal sistem bozukluğu bundan mıymış Ben bu yüzden oyunu bırakmıştım. Bi göz gezdiricem sorun için. Foruma uzun zamandır girmiyordum görmemişim mesajını.
Sorun olacağını sanmıyorum.

Yapay zekanın dediğine göre dosya paketleme aşamasında yüksek oranda bozulduğu için sorun yaşanıyor. Tekrardan paketleme yapılması lazım ancak bende ana dosyalar artık yok, sıfırdan tekrardan uğraşırsam yapabilirim ama zor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…